Ülemiste City töötajad hakkavad rongiga tööle saama

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrirong.
Elektrirong. Foto: Toomas Huik

Homsest hakkab kehtima uus elektrirongide sõiduplaan, mis võimaldab senisest suuremal hulgal inimestel rongiga tööl ja koolis käia.


Muudatus puudutab kahte idasuunalist elektrirongi - Tallinna-Aegviidu elektrirongi 402 uue väljumisajaga 8.32 ja Aegviidu-Tallinna elektrirongi 413 väljumisajaga 16.16.

Muudatused sõiduplaanis tulenesid Ülemiste City juhtkonna soovist kohandada elektrirongide sõiduplaani oma töötajatele sobivamaks.

Ülemiste City juhatuse esimehe Gert Jostovi sõnul annavad 1. detsembril muutuvad väljumisajad suurele hulgale inimestest esimest korda võimaluse rongiga tööle tulekuks. Varem olid rongiajad tema sõnul tööl- ja kooliskäijatele üsna ebasobivad ja elektrirongi kasutajaid seetõttu vähe.

«Tänu heale koostööle Eelektriraudteega on nüüd Balti jaama ja Kitseküla peatuse suunalt tulevatele inimestele uus kiire ja odav võimalus siiasõiduks olemas. Küsitlus näitas, et üle saja inimese hakkab seda meelsasti kasutama,» lisas Jostov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles