140 kilo kaotanud neiu: Tahan endist kaalu tagasi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle poole endisest kehakaalust kaotanud teismeline ei suuda oma uue kehaga leppida.
Üle poole endisest kehakaalust kaotanud teismeline ei suuda oma uue kehaga leppida. Foto: Caro / Scanpix

Briti kõige paksemaks teismeliseks ristitud Malissa Jones kahetseb südamest, et lasi teha operatsiooni, mis tema keha aukartustäratava 140 kilo võrra kahandas.


Malissa kaalus 17-aastaselt ligi 216 kilo ning nõnda saigi temast Briti kõige noorem patsient, kellele on tehtud maovähenduslõikus, kirjutab Daily Mail.

Praeguseks on lõikusest möödas kaks aastat ning vaatamata kaotatud kilodele on Malissa õnnetu ning soovib, et ta poleks kunagi lõikuse kasuks otsustanud.

«Ma tean, et see kõlab tänamatuna, kuid ma eelistasin oma keha, kui see oli paks,» pihib 19-aastane neiu. Kuigi väga paks, oli tema keha tollal tihke ja kurvikas, mitte lontis ja rippuv nagu praegu. Tal olid enda sõnul ka kenad käsivarred, mille nahk praegu ripub ning mida ta varjama peab, kuna need näevad kohutavad välja.

Kuigi Malissa rõivanumber on kahanenud suurusele 42-44, varjab ta oma uut keha pikkade särkidega, et katta tohutuid nahavolte, mille kaalukaotus endast maha on jätnud.

Üleliigse naha eemaldamine nõuaks eraldi lõikust, mille kulud peab Malissa ise kandma. Paraku läheks lõikus maksma üle kolmesaja tuhande krooni ning seda raha Malissal lihtsalt ei ole.

«Lõikus võis küll päästa mu elu, kuid soovin, et ma poleks seda kunagi teinud,» ohkab Malissa.


Vaata SIIT, milline nägi Malissa välja enne lõikust ning SIIT, milline näeb ta välja praegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles