Eesti Playboy leivakannikas kipub kokku kuivama

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy Aasta Kaunitar 2009 valimised klubis Parlament - 17.04.09 Aasta Playmate võitja Kristina Petina
Playboy Aasta Kaunitar 2009 valimised klubis Parlament - 17.04.09 Aasta Playmate võitja Kristina Petina Foto: Karli Saul

Ajakirja number hilineb ja juba on maksmata arvete pärast suletud ka Eesti Playboy veebilehekülg.


Juba novembri alguses vahendas Elu24 ühe kohaliku Playboy töötaja sõnu: «Kurat, ma olen nii vihane, töötajate mobiilid on Tele2 tänu firma suurtele võlgadele sulgenud, palgad on pool aastat maksmata ja härra tegevjuht ise puhkab rahulikult koos girlfriendiga Türgi päikese all!»

Samasugune tants jätkub ka kuu aega hiljem. Tanki on pistetud ilmselt tegevtoimetaja Tiina Kruus. Kruus rääkis Õhtulehele, et ta ei oskagi öelda, kui kaua tellijad veel järgmist numbrit ootama peavad. Samas käivat tema sõnul isegi jaanuarinumbri ettevalmistustööd.

«Viimased andmed on sellised, et meil õnnestub ajakirja väljaandmist jätkata,» seletas Kruus, aga ei täpsustanud, mis andmed need sellised on ja kui palju neid uskuda võib. Seda võiks seletada Playboy tegevjuht Andre Lindvest, aga tema ei vasta ei telefonikõnedele ega e-postisõnumitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles