Pärnus tuleb öise ostlemise ralli

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Keskus.
Pärnu Keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna toimuvad Pärnu Keskuses ja Kaubamajakas ostuöö ja öömüük, mille ajal saab soetada keskuste kauplustest kaupa tavapärasest soodsama hinnaga ja ringi liiguvad nii jõuluvana kui päkapikud.


Pärnu Keskuse turundusjuhi Kristi Raidla teatel pakuvad keskuse kauplused reedel 20-24 toimuva ostuöö ajal oma kaupa 20-50protsendilise allahindlusega.

Ostuööl toimub meelelahutusüritusigi. Nii esineb reedel kell 23 Pärnu Keskuse teisel korrusel Koit Toome.

"Ostuöö jooksul on külastajatel võimalik osaleda ostuöö loosis, juba samal õhtul loositakse välja auhindu keskuse kauplustelt ja koostööpartneritelt," rääkis Raidla. "Muuhulgas läheb loosi aastavahetuse pakett kahele Strand spaa- ja konverentsihotellis. Lähenevate jõulude puhul korraldab loosi keskuse lillepood, võitja saab auhinnaks jõulukuuse."

Peale selle on ostuööl keskuses liikvel päkapikud, kes esitavad tantse ja lustivad lastega. Ostuöö õhtujuht on Janne Ristimets.

Pärnu Kaubamajaka öömüük kestab reedel tund kauem - 20-01.

Kaubamajaka turundusjuhi Annely Kevade kinnitusel juhivad Kaubamajakas ööostlemist jõuluvana ja õhtujuht.

"20-21 toimub jõuluvana lastetund, kus kõik lapsed ja täiskasvanudki saavad jõuluvanale luuletusi lugeda ning temaga koos pilti teha," rääkis Kevade. "Viie tunni jooksul toimuvad kaupluste sissepääsude juures jõulutäringu veeretamise võistlused. Mängijal, kellel õnnestub kolme korraga veeretada punktisumma üle 15, saab kingituseks kaupluse kinkekaardi."

Samuti toimub Kaubamajakas iga öömüügi tunni lõpus öömüügiloos, kus ostjate vahel loositakse välja Kaubamajaka kaupluste/teeninduste välja pandud auhindu. Peaauhind on 5000kroonine elutoauuendus kaupluselt Hemtex.

Auhindade võitmiseks peab igal loosimisel isiklikult kohal olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles