Finnair avas Helsingi Vantaa lennujaamas spaa

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vantaa lennujaamas saab nüüd veemõnusid nautida.
Vantaa lennujaamas saab nüüd veemõnusid nautida. Foto: Peeter Langovits

Tänasest on Helsingi Vantaa lennujaamas avatud pikamaalendude ja väljaspool Schengeni piirkonda lendavatele reisijatele mõeldud spaa-ala Via Spa ja ootesaal Via Lounge.


«Via Spa näol on tegemist ühe ainulaadsema teenusega, mida lennujaamades täna pakutakse. Esmaklassilised spaateenused võimaldavad meie klientidele meeldivat lõõgastust enne pikka reisi,» ütles Finnairi Baltimaade müügidirektor Jan-Michael Nigmann.

Via Spa asub Schengeni-väliste reiside ootesaalis ning teenindab peamiselt transiitreisijaid ja Finnairi kaugsihtkohtadesse lendavaid kliente.

Via Lounge'i saavad tasuta külastada Finnair Plus ja oneworld kõrgema staatusega kliendikaardi omanikud ning äriklassireisijad. Via Spa'sse on tasuta sissepääs Finnair Plus Platinum kaardiomanikel, ülejäänud reisijatele maksab pääse spaasse 45 Eurot.

Spaa-ja tervisekeskus asub peaaegu 600 ruutmeetri suurusel alal, mis mahutab korraga kuni 100 külastajat. Reisijate käsutuses on neli erinevat sauna - alpistiilis saun, kivisaun, aurusaun ja traditsiooniline soome saun, kust avaneb vaade lennukite maandumisrajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles