«Mida teie arvate?» võtab aasta kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Ülo Josing / ERR

«Mida teie arvate?» aastanumbriga 2009 viimases saates võtab Maire omapoolsete kommentaaridega kokku eredaimad killud hooaja parimatest lavastatud lühilugudest ja ekspertide sõnavõttudest. Et teemadering on olnud lai, tuleb saade põnev rongkäik läbi eestlaste jaoks oluliste teemade, unustamata, et igas elujuhtumis saab näha selles peituvat huumorit.

Heidame pilgu vallaliste inimeste partneriotsingute konarlikule teele, uurime, miks kiputakse luiskama nii perekonnaringis kui tööl, katsetame, milline oleks elu vahetatud soorollidega, küsime, kuidas teha teatavaks nii olulist uudist nagu lapse sünd, kas on olukordi, mis kohe kindlasti ei sobi abieluettepaneku tegemiseks, sorime eestlase taskutes ja leiame, et osta armastame me nii tõsiselt, et paljusid meist saab kutsuda ostuhulludeks ja samuti uurime, kui palju annavad meie kombed põhjust kutsuda eestlasi matsideks.

 

Ekspertidena astuvad üles etiketiõppejõud Maaja Kallast, luuletaja Jürgen Rooste, kulturist Ott Kiivikas, nõustaja Ülli Kukumägi, ajakirjanik Viktoria Ladõnskaja, näitlejannad Merle Palmiste ja Merle Jääger, mälutreener Tauri Tallermaa, tantsija Gabriel Kubjas, filmikriitik Tiina Lokk, reklaamiärimee Marek Reinaas ja teised.

 

Lavastatud lühiklippides näitlejad Inga Allik, Margus Jaanovits, Mikk Jürjens, Mirta Laan, Maarika Mesipuu, Ain Mäeots, Martin Alexander Roolaht, Egon Nuter, Eero Spriit ja Liina Tennosaar.

 

«Mida teie arvate?» Twitteris: http://twitter.com/midateiearvate

 

ETV eetris 11. detsembril kell 20:05

kordus:

E kell 12:25

 

Uue aasta esimene saade on eetris 8. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles