Bellanova võrgutusseminar kukkus haledalt läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Raudsepp ehk Bellanova
Kristiina Raudsepp ehk Bellanova Foto: Aivar Kullamaa/Kroonika
Omaaegse erootikatähe Kristiina Bellanova (35) võrgutusseminar kukkus kolinal läbi, põhjusteks esinejate kohmetus ja õhtujuhi kummaline käitumine, kirjutab Kroonika.

Seminar toimus möödunud nädalal sohvabaaris Black & White. Kohmetut psühholoogi Diana Kaalu kiusas pidevalt pornopäkapikuks riietunud õhtujuht, kelle tõttu pooletunniseks planeeritud ettekanne jäi vaid nelja minuti pikkuseks.

Seejärel algas Kristiina Bellanova võrgutusseminar «Kehakeel». Kuid nähes seminari kummalist  algust, suundus Kristiina koos TTÜ õppejõust tädipoja Egert Valmraga oma ettekannet uuesti läbi arutama.

Lõpuks algas ettekanne küsimusega: «Miks tüdinevad naised meestest ja mehed naistest?» Loeng sisaldas hoiatusi ja soovitusi, nagu ära anna mehele rohkem kui tema sulle; arvesta alati võimalusega, et mees vaid testib sind; kogenud mees saab aru, kui naine on ebakindel draamakuninganna või kuival; ära raiska iial aega meestele, kes ei vasta sinu standarditele.

Ettekanne oli suunatud naistele, kuid saalis olid valdavalt mehed. Seetõttu oli vaja loeng muuta kiirkorras publikule söödavamaks. Õppejõud Egert oli õnneks asjalik ja päästis Kristiina kimbatusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles