DJ Widenski külastab kolmekuise tuuri raames kolme maailmajagu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrius Videnski ehk DJ Widenski
Andrius Videnski ehk DJ Widenski Foto: DJ Widenski

Eestist pärit ning juba enam kui 13 aastat DJ-tööga tegelenud Widenski alias Andrius Videnski alustab aastavahetusel oma järjekordset turneed, mis seekord vältab tervelt kolm kuud ning hõlmab kolme maailmajagu – Aasiat, Austraaliat ja Euroopat.

Seekordne tuur kannab nime «DJ Widenski World Tour 2010» ning stardib 31. detsembril Tallinnast. Edasi esineb Widenski juba Melbourne`i nimekaimas ööklubis «Alumbra», sealt edasi Shanghais ning seejärel Euroopas, kus ootavad ees peod lisaks Eesti linnadele ka Riias, Helsingis, Kopenhaagenis, Londonis ja Manchesteris. Sel puhul vastas DJ Widenski ka paarile Elu24 küsimusele.

Kui kaua sellise tuuri kokku leppimine aega võttis?

Antud tuuri graafik hakkas poolkogemata kujunema käesoleva suve lõpus, kui tekkis võimalus esineda Austraalias ja Aasias ning kuna kuupäevad langesid lähestikku, tekkis mõte asi juba suuremalt ette võtta ning tulemus on nüüd käes. Siiski pole antud hetke graafik päris lõplik, kuna kõigi eelduste kohaselt lisanduvad kalendrisse veel lennud Venemaale ja Horvaatiasse.

Kas sellest on loota veelgi suurema läbimurde algust?

Üle öö superstaariks päris ühe sellise tuuriga ei saa, kindlasti aitab aga selline ettevõtmine kõvasti kaasa rahvusvaheliselt veelgi tuntumaks saada, maailma näha ja uusi põnevaid kontakte sõlmida. Kes ma hetkel olen, selle jaoks olen tööd teinud pidevalt ning kindlasti jätkan rühkimist ka edaspidi, kuid päris igal nädalavahetusel lennukis istuda pole kunagi olnud minu ambitsioon omaette.

Millises paigas esinemist kõige enam ootad?

Minu jaoks kõige avatum ja põnevam klubimaastik on Aasias, mida olen ka korduvalt juba kogenud. Seekord külastan esimest korda Shanghaid ning esinen sealses uues klubis «Costes», samuti pole ma varem käinud ega esinenud ka Tais. Kuid omaette saavutus on Austraalia ühes nimekaimas klubis «Alumbra» esinemine, kus regulaarselt esinevad näiteks DImitri From Paris, Joey Negro, Louie Vega ja paljud teised.

 


Märtsis lõpetab Widenski tuuri esinemistega Tais Phuketi ühes kuulsamas ööklubis «Seduction» ning päev hiljem Hong Kongi «Vertigos».

Maailmaturneed toetab ka Skandinaavia suurim tantsumuusikaportaal Megamind.se, kust on võimalik leida põhjalikumat infot.

DJ Widenski on viimase 13 aasta jooksul DJ`na esinenud kokku 15 riigis kõikjal üle kogu Euroopa ning Aasia. Märkimisväärsemad peod on näiteks olnud superklubides «Pacha» Ibiza saarel Hispaanias, «Turnmills» Londonis, «Vogue» Pariisis, «Vertigo» Hong Kongis ning «Urban Edge» Bangalores, Indias.

Samuti on Widenski ligi 3 aastat vedanud ka autorisaadet raadiojaamas «Energy FM», korraldanud suurel hulgal erinevaid muusikaüritusi ning importinud Eestisse palju põnevaid välisesinejaid. Lisaks on ta üheks kolmest liikmest house-koosluses MonkeyFunk, kes on juba edukalt üllitanud esimese singli koostöös Sofia Rubina ning maailmakuulsa DJ / produtsendi Andy Ward`iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles