Taasühinenud Metro Luminal annab esimese kontserdi Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metro Luminal.
Kristo Rajasaare (vasakult), Rainer Janic, Andres Vana, Tanel Paliale
Metro Luminal. Kristo Rajasaare (vasakult), Rainer Janic, Andres Vana, Tanel Paliale Foto: Liis Treimann

20. septembril annab esmakordselt Rock Cafes kontserdi Eesti rockmuusikaajalukku sügava jälje jätnud Metro Luminal. Taasühinenud bändi toetavad Zahir, Motor Tension Anxiety ja St. Cheatersburg.

Metro Luminali eestvedaja Rainer Jancis ütles, et bänd esitab põhiliselt oma vanadest lugudest koosneva kava.

«Mängime lugusid läbisegi albumitelt «Coca Cola» ja «Ainult rottidele». Võimalik, et sekka sattub ka hilisemat loomingut ja lausa päris uus lugu,» lausus Jancis. Küsimusele, mis innustas Metro Luminali taas kokku tulema ütles Jancis, et ajendiks on töö uue albumine nimel. Metro Luminal esineb 20. septembril koosseisus Rainer Jancis (kitarr), Allan Vainola (vokaal), Kalle Nettan (bass), Rasmus Merivoo (trummid), mis on vaid trummari võrra erinev koosseisust, millega mängiti 90-ndate alguses.

20. septembril avatakse Rock Cafe uksed kell 21.00. Piletid kontserdile on eelmüügis Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles