Staarreporter Leemet Prits teab kuidas staariks saadakse

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leemet Prits
Leemet Prits Foto: Erakogu
Täna hommikul oli Raadio 2 hommikuprogrammi tegijatel Marisel, Johannesel ja Mihklil külas värske staarreporter Leemet Prits, kes jagas kuulajatele ja wannabe`dele nõu, kuidas oleks võimalik lühimat teed pidi kõmuajakirja Just! kaanestaariks pääseda.

R2 saatejuhid Johannes ja Mihkel uurisid Just!-is oma rubriiki «Leemet teab» kirjutavalt poisilt, kas nendel oleks lootust pääseda kõmuajakirja esikaanele.

Leemeti arvates võiks Johannesest kohe järgmise esikaanestaari teha, kuid Mihklil soovitas noor sulesepp veel kuuulsaks saamise nimel kõvasti vaeva näha. Praegu sobiks Mihkel tema arvates ehk kuidagimoodi Just!-i telekava kaanele.

«Sul, Mihkel, tuleks paar-kolm aastat veel raadios pingutada, et inimesed teaksid, kellega tegu. Ja miks mitte hankida endale ka ilus girlfriend, sellest on alati kasu,» arvas Leemet.

«Aga kas näiteks alasti Mihkel saaks kohe kaanele või peaks ta endal ka käe otsast lõikama?» ei jätnud Johannes jonni.

Maris uuris aga hoopis Leemetilt, kas too tunneb kõiki Eestimaa kuulsusi ning kas ta saaks igaühelt neist ilma suurema pingutuseta ka intervjuu.

«Jah, mul on kõikide kuulsate inimeste telefoninumbrid ja ma saan intervjuu igaühega, kellega tahan. Ainult Eve Kivi ütles ükskord ära,» pajatas Leemet. Tema suureks unistuseks on aga intervjuu näiteks Heidy Purgaga.

«Kuidas siis ikkagi saada esikaanele,» ei jätnud Johannes ikka veel jonni. «Mida inimene selleks tegema peaks, et tema näolapp esikaanele trükitakse?»

«Tuleb millegi suurega hakkama saada. Ta peab midagi huvitavat tegema. Ta peaks olema kindlasti piisavalt nägus ja midagi hästi oskama,» õpetas Leemet tulevasi staarihakatisi.

«Kas on ka selliseid tuntud inimesi, kes tulevad ja pakuvad ise, et nendest uudiseid tehtaks?» küsis Johannes.

«Selliseid inimesi on isegi väga palju. Raha neile selle eest aga loomulikult ei maksta,» rääkis Leemet.

Veel pajatas staarreporter, et ajakirjad Just! ja Kroonika ei ole mitte mingil juhul konkureerivad väljaanded, sest Just! on mitu korda heatahtlikum ja asjalikum kui Kroonika. Just! ei viljele kattetuid kõmuuudiseid, teatas Leemet resoluutselt.

Lähiminevikust olla vaid üks teadaolev intsident, kui staar on Just!-i peale pahandanud ja see olevat juhtunud Koit Toomega. Viimase sõnul olla talle nn pähe määritud pruut, kellega tal polevat olnud mingit suhet.

Maris omakorda küsis, miks Just!-i kaanel on siiski tihti täiesti tundmatud näod. «Kui teil ei ole kedagi muud kaanele panna, kas siis on alati näiteks Kristjan Kasearu käepärast võtta?» uuris Maris.

Leemeti sõnul Just!-i kaanele mittetegijaid ja tundmatuid nägusid ei panda mitte kunagi. Ilmselt ei tundvat Maris lihtsalt ise ära, kellega täpsemalt tegu.

Veel uurisid hommikuprogrammi tegijad, kes on Leemeti superkangelane. «Anu Saagim see kohe kindlasti ei ole,» naeris Leemet. «Aga Rolf Roosalu meeldib mulle see-eest hirmsasti. Tegime temaga koos ükskord Patarei vanglas väga vingeid pilte.»

«Millised on sinu tulevikuplaanid, Leemet?» küsis lõpetuseks Mihkel.

«Mõnda aega töötan kindlasti veel Just!-is, aga mõne aja pärast läheksin siiski juba mujale. Mulle on tehtud väga palju pakkumisi erinevatest kohtadest, aga need jätan esialgu saladuseks,» teatas staarreporter, uhkusenoot hääles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles