Bermuda kolmurgas asub USA mereväe salajane baas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bermuda kolmurgas asub USA laevastiku salajane baas
Bermuda kolmurgas asub USA laevastiku salajane baas Foto: Wikipedia.org

Müstiliseks peetavas Bermuda kolmnurgas asub USA mereväe salajane katsebaas AUTEC (Atlantic Undersea Test and Evaluation Center).

Bermuda kolmnurk on mereala Bermuda saare, Puerto Rico loodetipu ja Florida poolsaare lõunatipu vahel, kus väidetavalt esinevad paranormaalsed nähtused, kirjutab truTV.

Piirkonnas asub Androse saar, mille lähedal USA merevägi teeb ülisalajasi veealuseid katseid. Nimetatuid saar asub Bermuda kolmnurga keskel.

Bermuda kolmnurk sai oma nimetuse selle järgi, et aastate jooksul on seal jäänud kadunuks üsna palju laevu ja lennukeid. Kui kadumisjuhtumid kanti kaardile, siis kõik paigad jäid kolmnurkse ala sisse.

Samas piirkonnas on sageli nähtud ka tundmatuid lendavaid ja veealuseid objekte.

AUTEC katsebaas rajati juba 1960. aastatel ning seal katsetatakse erinevaid veealuse sõja viise. Androse saar idaranniku juures asuv katseala on umbes 190 kilomeetrit pikk  ja 28 kilomeetrit lai. Selle sügavus on 1800 meetrit.

Arvatakse, et tundmatud lendavad ja veealused objektid on seotud just sealsete katsetega.

 Androse saare baasi võrreldakse sageli Nevada osariigis Mojave kõrbes asuva piirkonnaga 51, kus toimuvad samuti salajased sõjalised katsed. USA aatomienergia komisjon avalikustas sel aastal dokumendid, mis kinnitasid, et seal asub salajane katsebaas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles