Rock Cafe alustab 2010. aastat ansamblitega Vennaskond, HU? ja Popidiot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Vennaskond praegused liikmed (vasakult) Lauri Leis, Tõnu Trubetsky, Hedwig Allika ja Gunnar Kõpp.
Ansambli Vennaskond praegused liikmed (vasakult) Lauri Leis, Tõnu Trubetsky, Hedwig Allika ja Gunnar Kõpp. Foto: Mihkel Maripuu

Sel nädalal alustab Eesti kõvem rockiklubi Rock Cafe jõulise avalöögiga 2010. aastat. Aasta avalöögi annavad reedel 8. jaanuaril Vennaskond, Pööloy Gläänz ja Punkentsefaliit ning laupäeval 9. jaanuril ansamblid HU?, Popidiot ja ans. Andur.

Rock Cafe mänedžer Henri Lindal on äsja alanud aastale mõeldes optimistlik.

«Hea on tõdeda, et vaatamata keerulisele ajale majanduses, leiavad inimesed siiski tee Rock Cafesse. Samas tuleb tunnistada, et klubi programmitiim näeb selleks ka väga palju vaeva,» ütles Lindal.

Ka aastal 2010 jätkab Rock Cafe juba sügisel alustatud programmisuunaga pakkumaks parimaid elava muusika kontserte võimalikult erinevale kuulajaskonnale.

Uudisena alustab Rock Cafe koostööd Viru Folgiga, koostöö esimese pääsukesena toimub 28. jaanuaril kontsert kus astuvad üles Pohjannaula Soomest ja Nikns Suns Eestist.

Lisaks leiab lähiajal Rock Cafe programmist konserte erinevatele sihgruppidele: 15. jaanuaril jõuab lavale taas Vaiko Eplik koos ansambliga Eliit, 16. jaanuaril esitleb uhiuut albumit «Brääznik» ansambel Winny Puhh, 22. jaanuaril tähistab Jäääär oma 19. sünnipäeva, 29. jaanuaril esinevad ühel kontserdil kaks Eesti legendi - Apelsin ja Kukerpillid ning 10. veebruaril toimub suvel suure menuga läinud Urmas Alenderi laulude kontsert.

Jaanuari lõpus leiab tee Rock Cafesse artist Venemaalt - Splean ning 1. veebruaril esineb taas Eestis vanameister Udo Dirkschneider Saksamaalt ansambliga U.D.O.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles