Tõeline pettumus: Anu Saagim elab Suure Venna majas edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäevases Suure Venna otsesaates tegid televaatajad oma otsuse ning saatsid koju noore blondi Anne-Mari. Anu Saagim jäeti taaskord majja.

Lisaks otsesaatele said majaelanikud päevaülesande, mis kandis nime «Üllatuslikud maitsed».

Laual oli üheksa erinevat toitu, igale mängijale oma. Nad pidid ise otsustama, millise toiduportsjoni nad endale valivad, ning järgemööda sööma kõik taldrikud tühjaks. Esimesena alustas Niko, kes ainukesena ei suutnud oma toitu ära süüa ja kes vajas kaasmängijate abi.

Anu taldrikul oli krevetid tilliga crème brûlée ning hoolimata teadmatusest, mis toit see on, sõi ta selle lõpuni. Suur Vend teatas mõned tunnid hiljem, et elanikud said ülesande tehtud, kuid mitte suure auhinna vääriliselt, kuna Niko ei söönud oma taldrikut ise tühjaks. Majaperemees otsustas neid esmaspäeval üllatada väiksema auhinnaga, mis jääb seni saladuseks.

Paar tundi enne otsesaate algust avalikustas Suur Vend need kolm mängijat, kes olid sel korral väljahääletusel. Nendeks olid Anu, Anne-Mari ja Jori.

Saagimil oli selle üle hea meel, kuna viimased kaks nädalat on teda piinanud meeletu koduigatsus.Televaatajad aga ei tahtnud teda minema lasta. «Ma lõpetan nüüd majas koristamise, süüa ma nagunii ei tee ja ainult magan,» väljendas Anu pettunult oma tundeid.

Kas Saagimi sõnad saavad ka teoks? Ole Elu24-ga ja sa saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles