HU? annab homme 9. jaanuaril viimase kontserdi praeguse trummariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes on HU? Hea küsimus. Keskel Hannaliisa Uusma, temast vasakul DJ Critical ja paremal Leslie Laasner..
Kes on HU? Hea küsimus. Keskel Hannaliisa Uusma, temast vasakul DJ Critical ja paremal Leslie Laasner.. Foto: Kalle Veesaar.

Homme annab ansambel HU? klubis Rock Cafe viimase kontserdi oma praeguse trummari Ranno Pauksoniga. Kontserdil astuvad veel üles Popidiot ja ans. Andur.

Ansambli HU? manageri Martti Mutli sõnutsi siirdub ansambli praegune trummar Ranno Paukson juba päev pärast kontserti Rootsi tööle ning kindlasti on tegemist bändi viimase esinemisega enne väikest sunnitud pausi.

«Fännidel pole põhjust paanitseda, kuna bänd kindlasti pille kotti ei pane. Uue trummari otsingud juba käivad,» lisas Mutli.

HU? on Hannaliisa Uusma, Leslie Da Bass ja Critikal. Bänd saavutas ainuüksi kahe singliga «Kosmos» ja «Absoluutselt» kosmilise edu kohaliku kuulajaskonna seas, olles nii raadiote nimekirjade mängitumaid kui ka soovisaadete soovitumaid.

Eesti Muusikaauhindade jagamisel noppis HU? auhindu kolmes kategoorias - Aasta Album, Aasta Ansambel, Aasta Uustulija. Uut albumit lubab HU? 2010 aasta kevadeks.

Uksed homsele kontserdile avatakse kell 22.00 ja piletid hinnaga 100 krooni on müügil uksel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles