Tartu-Stockholmi lennuk jättis reisijate kohvrid libeduse tõttu maha

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu lennujaam.
Tartu lennujaam. Foto: Margus Ansu

Eile päeval Tartust Stockholmi suundunud Estonian Airi lennuk oli sunnitud osa reisijate pagasist libeduse tõttu maha jätma.

Postimehele vihje saatnud reisija sõnul võttis lennuk kaasa vaid kaks paari suuski, ülejäänud pagasit ootasid reisijad Stockholmis pea tund aega tulutult, sest kohvrid jäid Tartusse.

Estonian Air selgitas, et osa pagasit tuli ohutuskaalutlustel maha võtta, kuna täislastis oleks lennuki kaal ületanud tol hetkel lubatud maksimaalse stardimassi. Stardimassile seati ilmastikuolude, eelkõige libeduse tõttu ka teatud piirangud. Lisaks olid lennule kõik kohad välja müüdud ja reisijatel kaasas tavapärasest suurem kogus pagasit.

«Tänaseks on suurem osa mahajäänud pagasist reisijatelekohale toimetatud,» kinnitas Estonian Airi esindaja Ilona Eskelinen ja palus firma nimel reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles