Tila Tequila nimetas Nicky Hiltonit kiusupunniks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicky Hilton
Nicky Hilton Foto: Judy Eddy / WENN
Seltskonnatäht Tila Tequila nimetas kolleeg Nicky Hiltonit kiusukotiks.

Naised ajas tülli nende ühise sõbranna, hiljuti elavate kirjast lahkunud Casey Johnsoni maise vara jagamine.

Asi sai alguse sellest, et Paris Hiltoni õde Nicky tuli oma sõbranna Bijou Phillipsiga Tequila juurde, et Johnsonist mahajäänud esemed ja tema koerad enda hoole alla võtta.

Tequila, kes oli väidetavalt Johnsoniga kihlatud, polnud sellega aga nõus ning vaidlus tipnes sellega, et ta kutsus külalistele politsei.

Hiljem kurtis neiu paparatsodele, et Hilton ja Phillips kavatsevad Johnsoni koerad magama panna. «Nad tahavad koerad koos temaga matta. Nad tahavad nad magama panna,» väitis Tequila.

Phillips on süüdistusi eitanud, aga Tequila jätkab oma Twitteri-lehel sellele vaatamata sama jutu ajamist.

«Tahate teada, kas koer on juba surnud? Eks küsige Nikky ja ta pere käest. Uskuge mind, nad on koera juba tapnud. Kurb,» kirjutas seltskonnatibi.

«Tänan teid, et saate aru, et Nikky, Bijou ja mõned teised inimesed esindavad puhast kurjust. Ärge muretsege, ma kirjutan blogi, kus paljastan kõik selle, mida nemad teile ei rääkinud. Nad käitusid minuga nagu täielikud KIUSUPUNNID. Isegi politseiülem ise ütles mulle, et neil polnud mingit õigust nii teha. Ma helistan talle homme!» ähvardas Tequila.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles