Marvi Vallaste paljastas rinnad 300 inimese ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval, 1. juuli õhtul esitles Kanal 2 «Reporteri» ilmatüdrukuna tuntust kogunud lauljatar Marvi Vallaste lähematele sõpradele kohvik Kultuses oma uut singlit.
Kolmapäeval, 1. juuli õhtul esitles Kanal 2 «Reporteri» ilmatüdrukuna tuntust kogunud lauljatar Marvi Vallaste lähematele sõpradele kohvik Kultuses oma uut singlit. Foto: Jelena Rudi

Üle kahe kuu Tallinna ja Stockholmi vahet sõitval lauljataril Marvi Vallastel on enesepaljastus laval üsna värske juhtum, kuid julge tüdrukuna ei kartnud ta sellest rääkida.

«Olin laval etendamas ABBA lauluga «The Winner Takes It All» kurba artisti, kes on endast täiesti väljas. Samal ajal pidin laval riideid vahetama, aga kuna olin nii rollis sees, siis ei pannud tähelegi, et mõlemad rinnad olid pluusi alt väljas,» rääkis Vallaste Õhtulehele ja lisas, et sel ajal jälgis show'd 300-pealine publik.

«Ilmselt sai keegi väga õnnelikuks, kui seda märgati - ise ma naersin küll, kattes ühe käega oma ülakeha ja tõsisest stseenist kujunes välja üsna irooniline etteaste,» naeris lauljatar.

Marvi tunnistas, et kuna see oli üks viimaseid stseene, siis ta lihtsalt kiljus lava taga, kuid mingisugust häbi ta küll ei tunne: «Kui selline asi juhtub, pole see veel maailma lõpp!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles