Vaata Savisaare uut autot!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare uhiuus Mercedes-Benz.
Edgar Savisaare uhiuus Mercedes-Benz. Foto: Karli Saul

Autoasjatundjate hinnangul on pealinna meer Edgar Savisaar soetanud endale tuliuue sõiduauto.


Uus masin on samuti E-klassi Mercedes-Benz nagu vanagi. Ehkki auto kerel puuduvad igasugused mudelit tähistavad märgised, määras Elu24 autotoimetaja uue masina vähemalt kui 150kW R4 mootoriga E250 CGI klassi ristleja. Sellise auto hind on hinnakirja järgi 674 400 krooni (koos käibemaksuga). Võimalik muidugi, et eemaldatud mudelitähised varjavad veelgi rammusamat mudelit, näiteks V6 või V8 mootoriga isendit.

Juba pealiskaudne vaatlus näitas, et Savisaare uus sõiduk on õnnistatud ohtra lisavarustusega. Nii näiteks ehivad salongi heledast nahast ventileeritavad ja soojendusega nahkistmed (väga mugav ja tervislik lahendus, hinnakirja järgi 19 716 kr). Autol on viie topeltkodaraga kergmetallveljed (21 120 kr), täiusliku juhtimise pakett - distantsi- ja püsikiirusehoidja DISTRONIC PLUS koos piduriassistendi ja
parkimisabisüsteemiga (maantesõidul Hundisilma mõisa ja linnavalitsuse vahel väga kasulik riistapuu - 40 368 kr) ja palju muud, mis autosõidu meeldivaks, mugavaks ja ohutuks muudab.

Hoolimata sellest, et auto on uhiuus, on sellel kinnitatud ikkagi vanad numbrimärgid. Tagasihoidlikkus on voorus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles