Heidy Purga ja Jaanus Rohumaa romantilisel jalutuskäigul lumesajus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 peatoimetaja Heidy Purga ja kultuurinõunik Jaanus Rohumaa romantilisel jalutuskäigul lumesajus 01.01.10 kl.23:00
R2 peatoimetaja Heidy Purga ja kultuurinõunik Jaanus Rohumaa romantilisel jalutuskäigul lumesajus 01.01.10 kl.23:00 Foto: elu24.ee
Uue aasta esimese päeva hilisõhtul võis näha Tallinna vanalinnas romantilisel jalutuskäigul Raadio 2 peatoimetajat Heidy Purgat ja presidendi kultuurinõunikku Jaanus Rohumaad.

R2 peatoimetjat ja kultuurinõunikku märkas Raekoja platsil lumesajus ringi patseerimas Elu24 fotograaf, kes oli pilte klõpsima tulnud öisest peopealinnast. Juhuslikult jäid tema kaamerasilma ette ka Purga ja Rohumaa.

Jaanus Rohumaale oli fotograafi agarus siiski vastukarva. Peale kaameraklõpsu lähenes veidike napsine mehekolakas ähvardavalt fotograafile ning kukkus kurjustama: «Mille kuradi pärast sa seda teed?»

«Oled avaliku elu tegelane ning hetkel ka avalikus kohas. Mina jällegi oma tööpostil. Siin pole midagi ebaseaduslikku,» jäi fotograaf rahulikuks.

Heidy sikutas Jaanust varrukast ja palus: «Jaanus, ära hakka!»  

Tõepoolest, ega kuulus olemine pole meelakkumine...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles