Kõige kreisimate ilulõikuste TOP10

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil kujutatud Madonna õnneks sellesse edetabelisse ei kuulu.
Pildil kujutatud Madonna õnneks sellesse edetabelisse ei kuulu. Foto: Planet Photos/Scanpix

Veebilehekülg Oddee.com pani ritta kümme kõige hullumeelsemat plastiliste operatsioonide tulemust, mille kõigi eesmärk oli vaid üks: näha välja täpselt nii nagu keegi teine.


1.
Unistus
Nofretetest

49-aastasel Inglise kunstnikul ja kolme lapse emal Nileen Namital on selja taga 51 plastilist operatsiooni. Uskudes, et ta võib olla kuulsa Egiptuse vaarao Amenhotepi naine, nõiduslik Nofretete, on ta kulutanud kakskümmend aastat ja üle kolme miljoni krooni. 51 lõikust, sealhulgas kaheksa ninaplastikat, ei ole veel kõik - nina ja huuled on järjekordse kohenduse ootel.

PILTI VAATA SIIT!


2. Vanaema, kes tahtis olla jänes

57-aastane vanavanaema Annette Edwards võttis sukasäärest tühised 170 000 krooni ja palus end lõigata oma iidoli, multikakangelase Jessica Rabbiti sarnaseks. Naine väidab, et on alati jäneseid armastanud.

Loomasõbrast daam sai abi maailmakuulsas Londoni ilukliinikus. Nädalaga anti kulmudele lennukamad kaared, kohendati rindu ja süstiti botuliini ehk vana head Botox'it. Ja ärgem unustagem - lisaks tuli ahjusoojal jänkul hankida endale ka punane kleit ja lillad kindad.

PILTI VAATA SIIT!


3. Tütre suust kukkunud ema

Janet ja Jane Cunliffe ei ole kaksikud, isegi õed mitte. Nad on ema ja tütar. Ema Janet on meeleheitlikult püüdnud teha tasa tema ja 22 aastat noorema tütre vahel valitsevat ajalõhet.

Ilulõikustest tihedalt punutud köistee abil on tal õnnestunud kuristik ka peaaegu ületada, sest mõlemal on pikad blondid juuksed, liivakellana kulgev figuur ja saledad sääred. Ema ja tütar on ühes kaalus, peaaegu ühepikkused ning vaid silmavärv on neil erinev - Jane'il pruun ja Janetil sinine.

PILTI VAATA SIIT!


4. Täitmatud kaksikud

Neile ei piisanud sellest, et nad olid kaksikõed - nad tahtsid olla identsed kaksikud. Ja kui tavaliselt armastavadki kaksikud paljusid asju koos teha, siis Jo ja Kerry Burton viisid koostegemise rõõmu täiesti uuele tasandile.

Kui Jo ninalõikusele läks, ei jäänud ka Kerry temast sammugi maha. Sellest ilusast päevast alates on noorikutel õnnestunud kulutada vähemalt miljon krooni, et teineteise peegelpildiks saada.

Kõik lõikused on tehtud ühel ajal ja üheskoos ning selleks, et arstid neid sassi ei ajaks, on neil nimetähed ikka kõhu peale kirjutatud. 34-aastasena on neil selja taga nii rinnasuurendus, silmalõikus kui ka Botox'i kuur, muust nipest-näpest rääkimata.

PILTI VAATA SIIT!



5. Brad Pitti varunaine

See on lugu inetust pardipojast, kellest sai luik, ptui! - Angelina Jolie teisik. Isegi lapsi on neil peaaegu ühepalju, nii nagu vanustki. Kaheksike ema Nadya Suleman on küll kõik kuuldused ilulõikustest ümber lükanud, nii et ega me tegelikult teagi, kuidas kõik toimus.

Plastikakirurgide karmil hinnangul on aga naisel kohendatud nii huuli kui ka tehtud rinoplastika. Igal juhul on sarnasus hämmastav.

PILTI VAATA SIIT!



6. Oled sa vaim või inimene?!

Ühel Hiina mehel õnnestus naine pehmeks rääkida, et see ilulõikusele läheks. Nimelt oli mehe eelmine abikaasa kurval kombel autoõnnetuses hukka saanud ning mees tahtis, et uus naine teispoolsusse läinud kaasaga täpselt ühte nägu oleks.

32-aastane Zhao Gang võttis uue naise vaid seetõttu, et pruut oli pisut tema endise armastatu nägu. Mehe sõnul oli see kui uus võimalus oma kunagisi vigu heastada. Mehe õnneks on naine oma jah-sõna andnud - seekord siis operatsioonilauale mineku osas.

Samas kurtis naine ajakirjandusele, et on segaduses, sest ei taha saada kellegi varjuks, kuid samas ei taha ta ka perekonda kaotada. Nii et kui ettevõtmine ühel heal päeval teoks saab, siis mine tea - ehk on sarnasus nii rabav, et tuleb tõesti küsida: oled sa vaim või inimene?

PILTI VAATA SIIT!



7. Kuningas on surnud, elagu kuningas!

Kui arvate, et varalahkunud Michael Jacksonil oli vaid meessoost jäljendajaid, siis muidugi mitte. Teiste seast paistab silma 39-aastane kolme lapse ema Miki Jay, kes pole ei mees ega mustanahaline, kuid ometi tahtis ta saada professionaalseks Michael Jacksoni jäljendajaks.

Jay pani mängu ligi 200 000 krooni, et saada endale Jacksoni nina, põsesarnad ja lõug. Muide, ta on küllap üks väheseid, kes on oma lõikusele kulunud raha kenasti tasa teeninud - ikka Jackot jäljendades.

PILTI VAATA SIIT!



8. Barbi-göörl

Endisest jänku-tüdrukust sai üleöö ja vaid pool miljonit naela hiljem elus Barbie-nukk, mis siis, et küllalt eakas ühe nuku kohta.

49-aastane koduperenaine Sarah Burge lasi laseriga näo põhjalikult üle lihvida, et see noorem välja paistaks. Muidugi rinnad korda ja väike nibude nihutus. Vormiti ka lõuga, kõhtu ja peput ning kokku on naine teinud läbi üle saja kirurgilise ja kosmeetilise protseduuri.

Muide, tema kirg sai alguse tegelikult väga karmist vahejuhtumist - nimelt peksti naine läbi ja jäeti lihtsalt tänavale surema. Sealt ka esimene näooperatsioon.

PILTI VAATA SIIT!

9. Enne surma ilusaks

Surev naine, kes kannatab ravimatu ajukasvaja all, on kulutamas sadu tuhandeid, et näha välja nagu kinotäht Demi Moore. 29-aastane Lisa Connell on otsustanud oma pulmadeks kogutud raha hoopis oma välimuse peale kulutada.

Kuigi Lisa on alati kaunis brünett olnud, ei ole ta ise endaga rahul ning on veendunud, et ilulõikused aitavad tal saada sama kauniks kui Demi. Lisal seisab ees rasvaimu, rinnalõikus ja kulmukohendus, lisaks tuleb unistuse täitumiseks näha vaeva nii naha kui ka hammaste juures.

PILTI VAATA SIIT!



10. Turvamees põrguväravas

39-aastane turvamees Gavin Paslow tahtis välja näha nagu saatan ning nõnda kannabki mees nüüd sarvemüksusid ja demonstreerib kaheharulist keelt. Ta muutis ka nime, nii et edaspidi palub ta end kutsuda Diablo Delenferiks.

Ega mees päris normaalne vist polegi, sest nii sarvede külgepanek kui ka keelelõhestamine sai teoks ilma tuimastuseta. Mehe kehal on ka 29 tätoveeringut ning lisaks kannab ta rohelisi sisalikusilma meenutavaid kontaktläätsi.

PILTI VAATA SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles