Neli lennureisijat jäi plaanivälisel maandumisel Tartusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Esmaspäeval Stockholmist saabunud Estonian Airi lennukil ei õnnestunud Tallinnas tiheda udu tõttu maanduda, selle asemel lennati Tartusse, kus mõni reisija otsustas väljuda.

«Tallinnas oli esmaspäeva pärastlõunal nii tihe udu, et lennuk ei saanud seal maanduda ning suundus Tartusse,» ütles Estonian Airi esindaja Triin Tammert Postimees.ee'le.

Tartus otsustas neli inimest lennukist maha minna. «25 reisijat lendasid edasi Tallinna, kui ilmastikuolud paranesid,» kinnitas Tammert. Ta oletas, et väljunutel oligi soov kokkuvõttes Tartusse jõuda.

Algselt pidi lennuk Stockolmist jõudma kell 15.45, tegelikult jõudis aga pärast Tartus käimist Tallinna kell 17.54. «Hilinemine oli umbes kaks tundi. Igaks juhuks lennuk tankis Tartus kütust ka juurde,» lisas esindaja.

Tema teada reisijad hilinemise tõttu pahased ei olnud. «Ilm on ilmselt selline põhjus, mille puhul kõik saavad aru, et turvalisuse pärast ei olnud õigeaegne maandumine võimalik,» arvas Tammert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles