Räppar Tommyboy kiidab Sirbis kanepit

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommyboy
Tommyboy Foto: Ülle Viska (Olympic Casino)

Ajalehe Sirp kaanestaar, räppar-filosoof Tommyboy avaldas pikemas intervjuus muuhulgas mõtteid teadvust mõjutavatest substantsidest.


«Minu seisukoht on jätkuvalt see, et kanep lõõgastina on säärane substants, mis pigem inspireerib ja toob huvitavaid mõttejuppi pähe, millest hiljem mõnd pikemat salmi kududa,» rääkis Tommyboy. «Kanep on ikkagi säärane looduslik aine, mida ma armastan. Pigem annab loomingule juurde.»

«Kui vaadata viimasel ajal Euroopas toimunut, siis viimane idabloki maadest, kes kanepi legaliseeris, oli Tšehhi. Tõenäoliselt järgib Poola seda üsna peagi, kuigi tegemist on katoliikliku maaga,» analüüsis räppar Euroopa konteksti kanepi ja alkoholi teemal. «Šamaanid on kasutanud spirituaalsust avardavaid, süvendavaid aineid. Luuletaja peab ka natuke šamaan olema. Vahest aitab kanep luua selliseid seoseid, mida ise ei leia kohe.»

Tervet intevjuud loe siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles