Kannu Kõrtsi leedi: Eesti Laulu finalistid on suurepärased!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Eesti Laul 2010” võistlusele singliga “Laulev Leedi” kandideerinud ja “Kannu Kõrtsi Staar 2009” võistluse võitnud Regina Salumäe
“Eesti Laul 2010” võistlusele singliga “Laulev Leedi” kandideerinud ja “Kannu Kõrtsi Staar 2009” võistluse võitnud Regina Salumäe Foto: Kannu Kõrts
«Eesti Laul 2010
»
võistlusele singliga «Laulev Leedi» kandideerinud ja «Kannu Kõrtsi Staar 2009» võistluse võitnud Regina Salumäe leiab, et Eesti Laulu žüriisse kuulusid kompetentsed ja muusikamaailmas väga pädevad  inimesed.

Regina arvates pääsesid edasi tugevad ja head laulud ning on tore näha, et võistlustules on palju uusi nimesid. Neiu peab suurimaks favoriidiks Groundhog Day lugu.

Regina ei ole nördinud, et tema laul «Laulev Leedi» valituks ei osutunud  ning ei välista kandideerimist ka järgmisel aastal.

«Veel peab tunnistama, et rõõm on näha kümne finalisti hulgas nii palju eestikeelseid laule, tegu on ju kokkuvõttes Eesti Laulu valimisega,» sõnab ta.

Regina tegeleb hetkel albumi materjali lindistamisega, et juba varsti üllatada oma fänne uue singliga.

Kuula Regina singlit «Laulev Leedi» . Kas tema lugu oleks pidanud pääsema Eesti Laulu finaali? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles