Pettunud Smilersi fännid pidid leppima Gerli Padariga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Café Amigo kava klubi kodulehel 18. juulil, päev pärast ära jäänud Smilersi kontserti.
Café Amigo kava klubi kodulehel 18. juulil, päev pärast ära jäänud Smilersi kontserti. Foto: www.amigo.ee

Eile õhtul Café Amigosse

Smilersit

kuulama läinud pidulised pidid oma lemmiku asemel paraku leppima

Gerli Padariga

.



Elu24.ee’ga võtsid ühendust pettunud fännid, kes sõitsid kohale koguni Tartust. Nende sõnul ei märganud nad klubis ühtegi silti, mis teavitaksid esineja muutusest. Samuti ei mainitud sellest sõnagi kassas. Esimesed kahtlused tekkisid alles laval seisvad pille vaadates, mis ei klappinud Smilersi koosseisuga.

Seda, et Smilers oli asendatud Gerli Padari ja tema bändiga, selgus alles siis, kui lauljatar oma kamraadidega lavale astus.

Seepeale üritasid kurvastavad Salleri austajad piletiraha tagasi saada, kuid kahjuks ei olnud säärane asi enam võimalik.


Café Amigo
esindaja sõnul on tegu kahetsusväärse juhtumiga – selgus, et Smilers oli broneeritud samaks õhtuks kahele üritusele ning seetõttu asendati bänd kohe uuega.

«Kindlasti tehti teemakohast teavitustööd ka kassas ning samuti olid väljas suured sildid, et Smilersi asemel esineb Gerli Padar,» sõnas ta.


Pettunud klubikülastajad Tartust kommenteerivad asja järgnevalt: « Meie jõudsime sinna kuskil poole üheteistkümne ajal, meie tuttavad tulid natuke enne kahtteist. Kuni selle ajani ei olnud kindlalt kusagil ühtegi silti. Kassas oli vaid paber teatega palju pilet maksab.

Kui oleksid sildid üleval olnud, ei oleks me sinna sisse läinudki ja piletit ostma hakanud. Ka klubis olnud kavadel ei olnud Smilersi peale Gerli Padari nime kleebitud.»

Samuti mainis fänn, et Smilersi kodulehel ei olnud seda esinemist üldse kirjas. Kuid kuna Amigo kodulehel oli, otsustati ikkagi kohale minna. «Arvasime, et bändi kodukale esinemisi riputaval inimesel juhtus näpukas, mida on ennegi juhtunud,» jutustas ta.


Smilersi kontserdid Amigos antakse eranditult iga kord puupüsti täis saalile. Helistasime Smilersi mänedžer Aarne Valmisele, et teada saada, milline üritus selle asemel võis olla veel tulusam.

Valmise sõnul ei olnud mingit topeltbroneeringut. «Selgus lihtsalt, et meie bändimeestel on pereelu ka ja seetõttu olime sunnitud kontserdi ära jätma,» selgitas mees.

«Otsus tehti juba mitu nädalat tagasi ja minu teada ilmusid kavamuutused ka ajalehtedes,» kommenteeris Valmis, kuid lisas, et võib-olla saadi muutustest teada liiga hilja, kuna info oli vahepeal teatud kanalitesse kinni jäänud.

«No eks Gerli Padar esitas ju Salleri kirjutatud lugusid ka,» lootis Aarne pettunud pidulisi lohutada ning kinnitas, et kohe kindlasti ei tahaks Smilers ühtegi fänni kurvastada.

Praeguseks hetkeks on lugu leidnud lahenduse. Nii klubi Amigo kui ka ansambel Smilers pakuvad pettunud fännidele salajase kompensatsiooni.

Amigo kodulehel ilutseb veel tänagi kuupäeva 17. juuli taga sõna Smilers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles