Tõnn Tobreluts: Groundhog Day on täis keevat kuuma verd!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Groundhog Day: Tõnn Tobreluts laulja ja kitarristina, Tauno Tamm kitarristina, Keio Münti trummarina ja Indrek Mällo basskitarristina
Groundhog Day: Tõnn Tobreluts laulja ja kitarristina, Tauno Tamm kitarristina, Keio Münti trummarina ja Indrek Mällo basskitarristina Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht
Eesti Laul 2010 kümne edasipääsenud loo seas oli ka Groundhog Day lugu «Teiste seest kõigile»
 

Siin väike kokkuvõte Groundhog Day-st ka Elu24 lugejatele:

Kes on Groundhog Day liikmed ja kaua on koos mängitud? 

Oleme neljaliikmeline alternatiivrock'i ansambel Lõuna-Eestist. Koos oleme mänginud 2006- aastast tõusude ja mõõnadega ja just nüüd oleme täis keevat kuuma verd, mis igal vajalikul hetkel meist ojadena välja purskab, tõlgendatuna see siis muusikalises mõttes.

Inimesed bändis, kes seda kõike välja kannavad, on: Tõnn Tobreluts laulja ja kitarristina, Tauno Tamm kitarristina, Keio Münti trummarina ja Indrek Mällo basskitarristina.

Me vähemalt teame, et oleme sammu edasi astunud ja valmis täiel rinnal just Groundhog Day tüüpi muusikat esitama erinevatele inimestele.

Kust tuli idee osaleda Eesti Laulu konursil?

Idee Eesti Laulul osaleda tuli siis, kui uue koosseisuga käis uute lugude vorpimine. Samal hetkel tekkis just see lugu «Teiste seest kõigile», mis meie enda arvates oli täiesti valmis kandideerima Eesti Laul 2010 konkursile.

Ja teie eesmärk - võita Eesti Laul 2010?

Meie eesmärk on teha head muusikat. Muidugi igaüks meist loodab kõrget lendu, aga see olgu juba eesti rahva otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles