Piret Järvis: parteisse ma ei astu!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvis
Piret Järvis Foto: Ülle Viska (Olympic Casino)

Värskelt majandus-ja kommunikatsiooniministeeriumisse suhtenõunikuna tööle asunud Järvis pääses sellele kohale läbi tiheda konkursisõela.


«Kohale toimus avalik konkurss ja mina leidsin kuulutuse tööotsinguportaalist. Kokku kandideeris lapsepuhkusele läinud avalike suhete nõuniku asetäitja ametikohale üle 50 inimese, aga õnneks väljusin sellest aeganõudvast ja üsna pingelisest mitmevoorulisest konkursist võitjana,» ütles Piret.

Majandusministeerimi kodulehel asuvad värskeimad palgaandmed pärinevad 2008. aastast ja siis oli nõuniku keskmine kuupalk koos igasuguste lisatasudega 20 000 krooni ringis.

Erialased õpingud on Piretil veel lõpetamata: «Alustasin meedia ja suhtekorralduse õpinguid endises Concordia Rahvusvahelises Ülikoolis, millest tänaseks päevaks on saanud Balti Filmi- ja Meediakool. Hetkel on õpingud veel pooleli, umbes aasta on veel käia, aga sügisest on plaan kool lõpetada.»

Kui ansamblikaaslane Katrin Siska teenib leiba Tallinna linnavalitsuses referendina ja liitus ka oma leivaisa Edgar Savisaare juhitava Keskerakonnaga, siis Järvisel poliitilised huvid puuduvad.

«Antud hetkel pole mul mitte mingisugust ambitsiooni poliitikasse minna. Eelistan ikkagi oma liistude juurde jääda,» sõnas ministeeriumi suhtenõunik.

Nende liistude all peab ta silmas ka muusikutegevust, mille jaoks tuleb ametnikutöö kõrvalt aega leida. Aga vapper neiu raskusi ei pelga.

«Ees ootavad tõepoolest kiired ajad, aga samas on elu praegu väga põnev,» jutustas Piret. «Selline mitmel rindel korraga rabamine pole aga mulle võõras, sest et alates ajast, mil olen musitseerinud Vanilla Ninjas, olen alati ka mõnda muud tööd kõrvalt teinud - teles saateid juhtinud ja toimetanud, ajakirjas «Naised» muusikarubriiki toimetanud, netiportaalis TopTop muusikatoimetaja olnud jne. On olnud ka aeg, kus suutsin ühe korraga õppida ülikoolis, töötada TV3-s ja käia Vanilla Ninjaga Saksamaa vahet plaati salvestamas ja promomas. Ehk et, kes tahab see jõuab, usun ma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles