Def Leppard ja Poison pidasid ägedat sõnasõda

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Def Leppard
Ansambel Def Leppard Foto: BDG

Def Leppardi ninamees Joe Elliott ja Poisoni liikmed Bret Michaels ja Rikki Rockett vaidlesid tuliselt selle üle, kelle muusikas on rohkem sisu.

Sõnasõda sai alguse Elliotti Rootsi rokkfestivalil tehtud märkusest, milles ta kahtles Poisoni töö kvaliteedis, vahendab WENN.

Britt ütles meediale, et Poisoni ja Mötley Crüe sarnaste bändide muusikas puudub sisu ja nad toetuvad rohkem oma imidžile.

Rockett vastas sellele sarkastilises internetipostituses: «Ma oleksin rohkem haavunud, kui seda oleks öelnud John Lennon.»

Michaels kommenteeris: «Me pole 20 aasta jooksul välja müünud iga kontserdisaali lihtsalt väljanägemise pärast. Muusika on esmatähtis.»

«Nad peaks üldse vait olema, sest USA saates «Tantsud tähtedega» liigutasid nad vaid muusika järgi suud ning nad löödi selle eest risti,» jätkas Michaels ja kinnitas, et on alati kõik otse laulnud.

Uues postituses Def Leppardi kodulehel vastas Elliott: «Whoah, poisid, pidage hoogu! Breti jutus on iva sees, me tõesti ei laulnud «Tantsud tähtedega» saates otse... absoluutselt... saates, kus nad kahtlemata väga esineda tahaksid!»

«Mul oli raske hingamisteede infektsioon, millest saite tunnistust päev varem Elleni saates, kus kraaksusin terve esinemise absoluutselt 100 protsenti otse,» pani Elliott jutule punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles