Kaalusaate Inge plaanib veel 10 kilo alla võtta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgse eesmärgi, minnes saatesse "Kaalust alla", on Inge Nõukas juba saavutanud, kuid nüüd on sellest juba vähe. Ta tahab kaotada suveks veel kilosid, et mehtuda unistuste kleiti, mis ammu välja valitud, kuid seni veel ostmata.
Esialgse eesmärgi, minnes saatesse "Kaalust alla", on Inge Nõukas juba saavutanud, kuid nüüd on sellest juba vähe. Ta tahab kaotada suveks veel kilosid, et mehtuda unistuste kleiti, mis ammu välja valitud, kuid seni veel ostmata. Foto: Meelis Meilbaum

Kaalusaate finaalist väärika teise kohaga lahkunud Inge tahab suveks veelgi kergemaks saada.  


Intervjuus Virumaa Teatajale

tunnistas Inge, et on tegelikult väga kehv kilode kaotaja, kuid suveks on tal sihid seatud - kümme kilo kergemaks.

Varem on Inge kaalu püüdnud langetada nii sporti tehes kui igasuguseid tablette tarvitades. Ka on tal meeles mingisugused käevõrud ja kõrvarõngad, mis olid kaalu alandava toimega. Katsetatud sai ka 900 krooni maksva õunaäädikaga, mille ta hiljem poest 17 krooniga leidis.

Kaalusaates ja saatejärgselt 22,2 kilo kaotanud Inge on väga tänulik, sest nagu ta ütleb: «Iseseisvalt ei oleks ma mitte kunagi sellega toime tulnud. See on iseloomu küsimus, mina olen väga nõrk. Kaalu langetamine on raske asi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles