Will Smithist saab uus Ameerika president?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will Smith
Will Smith Foto: WENN

Filmitäht Will Smith ja tema näitlejast abikaasa Jada Pinkett Smith tahavad endast maha jätta rohkem kui vaid rea häid filmirolle. 41-aastane Will on valmis saama ka Ameerika presidendiks.


Olgem ausad, Hollywoodi musterpaaril on presidendiperekonna tiitlile pürgimiseks eeldusi küll.



Will ja Jada on kaksteist aastat õnnelikus abielus olnud ning igav ei ole neil teineteisega veel hakanud, kirjutab Bunte. Mõlemal on ühiseid suuri plaane ning lisaks näevad nad ka head välja.

Jada Pinkett Smithi sõnul on Will kaalunud poliitikasse minemist. Mees olevat kord öelnud, et võiks end täiesti ka USA presidendina ette kujutada. Naise kinnitusel ei teinud Will seda öeldes sugugi nalja, vaid mõtles seda väga tõsiselt.

Jada ise end esimese leedi rollis veel ette ei kujutaks. Kahe lapse emal on südamel muud mured, näiteks sooviks ta Ameerika haridussüsteemi korralikult reformida.

«Will ja mina, me tahame endast maailma jälje maha jätta, ning me peame silmas olulisemat jälge kui vaid filmid,» rääkis proua Smith väljaandele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles