“Väike öömuusikal” tuuritab

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Väikese öömuusikali" Lauri Liiv, Mikk Saar ja Nele-Liis Vaiksoo tuuritavad kevadel mööda Eestit koos pildile mitte mahtunud Jaanika Sillamaa ja Hanna-Liina Võsaga.
"Väikese öömuusikali" Lauri Liiv, Mikk Saar ja Nele-Liis Vaiksoo tuuritavad kevadel mööda Eestit koos pildile mitte mahtunud Jaanika Sillamaa ja Hanna-Liina Võsaga. Foto: ARTUR SADOVSKI/PM/EMF

26. aprillist kuni 3. maini võib Tallinna, Tartu ja Pärnu kontserdimajas kuulda ja näha muusikalikontserti "Väike öömuusikal".


Korraldajate teatel kõlavad kontserdil armastatud muusikalihitid läbi aegade. Intiimse, piduliku ja romantiliselt kevadise õhkkonnaga kontserdil tulevad ettekandele soolod ja duetid, triod, kvartetid ja kvintetid, mis pärinevad muusikalidest "Ooperifantoom", "West Side Story", "Kabaree", "Rent", "Miss Saigon", "Hüljatud", "Salaaed", "Annie", "Aida", "Kaotajad", "Chess", "Cats", "Jesus Christ Superstaar" ja "Sunset Boulevard". Enamik lauludest kõlab eesti keeles.

Muusikalikontserdi "Väike öömuusikal" solistideks on Eestis tuntud artistid, kes on osalenud peaaegu kõikides muusikalides, mille lugusid nad tuuril esitavad.

Kaasa löövad Hanna-Liina Võsa, Lauri Liiv, Janika Sillamaa, Mikk Saar ja Nele-Liis Vaiksoo. Klaveril saadab soliste Jorma Toots.

Kontserdi piletid on saadaval Piletilevi müügikohtades üle Eesti.

"Väike öömuusikal"
26. aprillil kl 19 Tartu Vanemuise kontserdimajas.
28. aprillil kl 19 Pärnu kontserdimajas.
3. mail kl 19 Tallinna Nokia kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles