James Cameron: ma ei usu, et «Avatar» Oscari võidab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sam Worthington ja Zoe Saldana filmis Avatar
Sam Worthington ja Zoe Saldana filmis Avatar Foto: Reuters / Scanpix

Režissöör James Cameron on veendunud, et tema ulmeeepos «Avatar» ei võida tänavu Oscarit, kuid loodab, et ta endine abikaasa Kathryn Bigelow viib tema asemel koju parima filmi auhinna.

Märtsikuus toimuval tseremoonial võistleb teiste filmide seas parima linateose tiitli eest «Avatar» Bigelow sõjadraamaga «The Hurt Locker», kuid Cameron on kindel, et filmiakadeemia juhid heidavad Avatari kõrvale tema varasema käitumise pärast maailmakuulsal galal, vahendab WENN.

1998. aastal «Titanicu» eest auhinda vastu võttes hüüdis Cameron publikule filmist tuntud tsitaadi «I´m king of the world!» («Ma olen maailma kuningas!») ning usub nüüd, et see võib tänavu «Avatarile» auhindade jagamisel kahjuks tulla.

«Ma olen alati uskunud, et on väga ebatõenäoline, et välk kaks korda samasse kohta lööb. Ma usun, et on väga ebatõenäoline, et me võidame, sest ma tegin ennast eelmisel korral selliseks lolliks. Minu tegemiste vastu võib küll mingi huvi olla, aga ilmselt mitte piisavalt,» ütles James Cameron.

«The Hurt Locker» on väga, väga tugev film. See on kõigi võistlejate seas kindlasti kõige tugevam teos. See on kindlasti Kathryni hetk. Ma olen meelsasti valmis talle kaotama. Mul on juba üks see kuradima kujuke. Ma läheksin närvi, kui keegi teine võidaks, aga mul poleks midagi selle vastu, kui Kathryn võidaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles