Noored on oodatud võistu joonistama ja kirjutama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Noored ja koolinoored on oodatud osalema MTÜ Jaan Praggi Koja essee-, jutu- ja joonistusvõistlusel “Taevaskoja sõnum”.


MTÜ Jaan Praggi Koja, Eesti kirjandusmuuseumi, Jakob Hurda nimelise Põlva rahvahariduse seltsi ja Põlva Maarja galerii koostöös toimuvaks loomingukonkursiks on


korraldajad välja pakkunud kümme teemat: “Elu on ime – teda peab hoidma”, “Olla täna parem kui eile”, “Mulle meeldib lugeda head raamatut”, “Minu sõber on väga andekas”, “Tahtejõud määrab piiri hea ja kurja vahel”, “Headest mõtetest sünnivad head teod”, “Vaikus täis hääli ...”, “Naeruga stressi vastu”, “Linnud minu koduaias”, “Lõbusaid juhtumisi laulu- ja tantsupeol”.



Võistlustööd on oodatud 1. maiks aadressil „Taevaskoja sõnum”, 50108 Tartu, Filosoofi 23-4 või e-posti aadressil praggi@hot.ee. Lisada autori ees- ja perekonnanimi, kool, klass, kodune aadress ja telefon.



Võistlusel antakse parima essee eest välja peaauhind 1000 krooni, tutvustas ettevõtmise projektijuht Õie Praggi. Jutu- ja joonistusvõistluse iga vanusegrupi ( 1.-3., 4.-6. ja 7.-11. klass) kolme paremat autasustatakse rahaliselt auhinnafondi võimaluste piires.



Võistluse tulemused kuulutatakse välja juunikuu jooksul Õpetajate Lehes ja Postimehes ning kohalikes lehtedes. Auhinnad saadetakse kätte postiga.



“Taevaskoja sõnum” on edukas ja populaarne laste ja noorte loomingukonkurss, mis toimub juba järjest 14. aastat. Võistlustöid on saadetud lasteaedadest, alg-, kesk- ja kõrgkoolidest, sealhulgas vene gümnaasiumist, isegi Murru vanglast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles