Evelin Samuel saab terviseajakirja peatoimetajaks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteraamatu «Hiigelsoojad pilvelambad» kirjutanud Evelin Samuel koos vanema poja Oskariga.
Lasteraamatu «Hiigelsoojad pilvelambad» kirjutanud Evelin Samuel koos vanema poja Oskariga. Foto: Priit Simson

Tervislikele eluviisidele pühendatud ajakirja Tervis Pluss peatoimetaja ülesandeid hakkab 15. märtsist täitma Evelin Samuel.


Ajakirja praegune peatoimetaja Evelin Kivilo-Paas suundub lapsehoolduspuhkusele.


«Kuigi avalikkus teab Evelin Samueli pigem lauljana, on Evelin tegelikult õppinud turundust, töötanud saatejuhina, kirjutanud artikleid ja avaldanud ka paar raamatut. Tervis Pluss on praegugi oma segmendis turuliider, kuid ma loodan, et uue peatoimetaja juhtimisel muutub ajakiri veelgi sisukamaks. Väljastpoolt tulijana toob ta kindlasti kaasa uusi ideid,» ütles Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees Mart Luik.

«Ajakiri Tervis Pluss käsitleb teemasid, mis on minu jaoks just praegu olulised: lähedaste tervis, füüsis, heaolu ja ümbritsev keskkond. Usun, et eestlased on avanemas tervislikumale ja rohelisemale eluviisile ning valmis selle kohta rohkem uurima. Asun uudishimu ja huviga uuele töökohale ja tahan selle uudishimu seemneid külvata ka Tervis Plussi lugejate sekka,» lisas Evelin Samuel.

Evelin Samuel on töötanud AS Ordi reklaami- ja turundusjuhina ning AS Radiolinja üritusturundusspetsialistina, olnud Baltic Music Promotioni kontsertide pressiesindaja ning raadio Uuno saatejuht. AS Ajakirjade Kirjastus on välja andnud ka kaks Evelin Samueli raamatut - «Hiigelsoojad pilvelambad» ja «Ükskord kui sadas vihma...».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles