Pärnu õllefestivalil puudub veel korraldusluba

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Pärnu õllefestivalile korraldusluba ei anta, jääb Rannapark suvel tavapäraselt vaikseks.
Kui Pärnu õllefestivalile korraldusluba ei anta, jääb Rannapark suvel tavapäraselt vaikseks. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Kuigi Pärnu linn suhtub üldjoontes positiivselt plaani korraldada tänavu juunis Rannapargis õllefestival, ei ole linnavalitsus veel ürituse korraldamiseks avalike ürituste luba väljastanud.


"Pärnu linnavalitsuse kultuuriosakonna andmetel esitas õllefestivali toimumiseks mullu 16. oktoobril taotluse osaühing Solutions Grupp," teadis Jane Avamere linnavalitsusest. "Avalike ürituste lubade väljastamise komisjon arutas taotlust 21. oktoobri koosolekul. Komisjon võttis taotluse teadmiseks, kuid luba ürituse korraldamiseks väljastatud pole. Korraldaja peab veel esitama ülevaate turvalisuse tagamisest, koristustööde korraldamisest jms."

Avamere lisas, et otseselt midagi festivali toimumise vastu Pärnu linnal ei ole.

Samal ajal toimuvate Pärnu rahvusvaheliste hansapäevade peaprodutsent Jana Moosar ei näinud samuti mingit vastuolu õllefestivali ja hansapäevade vahel.

"Raskel ajal on iga uus üritus teretulnud ja miks mitte anda kõigile võimalust kliente püüda," ütles Moosar. "Ei näe põhjust, miks seda festivali ei võiks teha. Oleme omavahel kokku leppinud, et hoiame nii hansapäevade kui õllefestivali programmilise info avaliku, et mõlemal oleks üksteise tegevusest ülevaade."

Moosar märkis, et kuigi tööd on palju, kulgevad Pärnu rahvusvaheliste hansapäevade ettevalmistused hästi.

"Pärnu õllefest 2010" projektijuht Oliver Kruus kinnitas, et avalike ürituste loa taotlemine on korraldajal tõesti alles pooleli, kuid asjasse suhtutakse tõsiselt ja korraldaja täidab loa saamiseks kõik Pärnu linna ettekirjutused.

"Meil on puudu veel vaid turvaplaan, kõigi ülejäänud instantside kooskülastused on olemas," kinnitas Kruus.

30. rahvusvahelised hansapäevad toimuvad Pärnus 24.-27. juunini. Samale ajale, 23.-26. juunini planeeritakse Pärnu õllefestivali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles