Alla Pugatšova jätab lapselapse varandusest ilma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vene megastaar Alla Pugatšova koostas ametliku testamendi, mille kohaselt ei jää ühele tema lapselastest punast krossigi.


Estraadiprimadonna pärandus on nüüd tuleviku tarbeks ära jaotatud ning pärijaid on vaid kaks, kelle hulka ei kuulu tema tütrepoeg Deni Baisarov, kirjutab Wday.ru.



Kuuekümnendaks eluaastaks on Alla Borissovnal kogunenud muljetavaldav varandus, mille täpset suurust ei tea keegi. Teada on, et daamile kuulub viietoaline korter Arbatil, maja Istra jõe ääres, kinnisvara Miamis ning soliidne autokollektsioon.



Siiani oli tema pärijate küsimus lahtine, kuid nüüd on selge, et tema peamiseks pärijaks saab tema tütar Kristina Orbakaite, kes pärib kogu materiaalse ja kinnisvara. Teiseks pärijaks on Alla vanem lapselaps Nikita Presnjakov, kellele jäävad vanaema kõikide laulude autoriõigused.



Noorem lapselaps, 11-aastane Deni on praeguse seisuga pärijate hulgast välja jäetud.



Sügisel leidis Vene ajakirjanduses tihedat kajastamist poisi vanemate, lauljanna Kristina Orbakaite ja ettevõtja Ruslan Baisarovi vaheline konflikt.



Kui poiss ühel pressikonverentsil teatas, et soovib jääda elama isa juurde, ei häbenenud temperamentne Pugatšova ka telekaameraid ning hüüdis lapsele: «Reetur!». Pärast seda ei ole vanaema lapselapsega umbes pool aastat suhelnud.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles