Kuidas saada elu parimat orgasmi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orgasmi saamiseks ei tohi end tagasi hoida.
Orgasmi saamiseks ei tohi end tagasi hoida. Foto: Caro / Scanpix

Orgasmiga on nagu kosmosesse kihutava raketiga, esmalt peab valmis seadma vajaliku aparatuuri, kontrollima kütust ning siis tuleb vaid oodata, millal kosmosesüstik vaikselt susisema hakkab, et lõpuks taevasse põrutada.


Alustame siis loendamist, ikka tagurpidi - nagu õigele stardile kohane.

10. Pikk eelmäng

Paljud on eelmängu suhtes hooletud, kuid sellest loobumine tähendab seda, et ka orgasm ei tule nii taevalik, kui see olla võiks. Mida pikem eelmäng, seda tugevam on orgasm. Anna kehale erutumiseks aega, nii muutub tupp niiskemaks ja kliitor paisub. Iha ja erutuse tõustes on lõpptulemus eriti tugev.

9. Vibratsioonid

Siinkohal tulevad appi mitmesugused vibraatorid, mida paljud naised enda jaoks ikkagi veel avastanud ei ole. Aitavad ka tundlikud mehekäed.

8. Kolm on kohtuseadus

Stimuleeri korraga kliitorit, oletatavat G-punkti ning vagiinat. Alusta kliitorist, misjärel on järg penetratsiooni ja vagiina hellitamise käes.

7. Perineum

Sageli unustatud erogeenseks tsooniks on ka perineum ehk lahkliha, mis jääb välissuguelundite ja päraku vahepeale. Selle stimuleerimine samaaegselt kliitoriga võib viia intensiivse orgasmini.

6. Pigista!

Tupelihaste ja ka reielihaste pingutamine võib aidata kaasa tavalisest suurema orgasmi saamisele.

5. Rinnanibud

Paljud naised saavad parema ja suurema orgasmi, kui stimuleerida nende rinnanibusid. Mõned naised on võimelised orgasmi saama ka lihtsalt rindade hellitamisest. Rindadest sõltub niisiis orgasmi intensiivsus, mistõttu tuleks neid hellitada nii käte kui suu abil.

4. Kaarsilla efekt

Vahekorras orgasmi saamiseks on abi sellest, kui kujutad teekonda orgasmini kaarsillana. Lase end hellitada peaaegu orgasmini, kas sõrmede või keele abil, ning luba partneril siseneda vahetult enne orgasmi. Orgasm ise saabubki n-ö platootasandil, kestes veel mõnda aega, et siis rahulikult allamäge vaibuda.

3. Oraalseks

Soojus ja niiskus on kaks soodustavat tegurit, mis oraalseksi puhul kiiresti tippu viivad. Siin tasub natuke hoogu maha võtta, sest naisele tuleks oraalseksi teha eriti sensuaalselt - pehmelt ja rütmiliselt. Ettevaatust habemetüükaga!

2. Fantaseeri rohkem

Kui mõtled millelegi erutavale, muutub ka sinu keha kuumemaks ja seksuaalsus tõuseb. Tulemuseks on tugevam orgasm. Loe erootilise sisuga jutukesi või vaata filme, sest uuringud on näidanud, et naistel on kergem orgasmi saada pärast seksika sisuga filmi vaatamist.

1. Ära hoia end tagasi!

Paljud naised kipuvad end orgasmihetkel tagasi hoidma. Mõni kardab näiteks voodisse pissida, teised pidurdavad end teadlikult või alateadlikult. Nipp seisneb selles, et end tuleb täiesti vabaks lasta ning pigem natuke ülegi pingutada. Sisemine surve aitab naise orgasmil vallanduda.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles