Mida arvad? Värske beebiemme silkas sünnitusmajast otse tööle

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma kolmanda lapse sünnitanud naine läks pärast sünnitust tööle, nagu poleks midagi juhtunudki.
Oma kolmanda lapse sünnitanud naine läks pärast sünnitust tööle, nagu poleks midagi juhtunudki. Foto: Reporters/SCANPIX

Inglise koolidirektor Helen Wright sai hakkama omalaadse rekordiga - olles beebipuhkusel tervelt seitse tundi.


Värske beebiemme kohtus väljaandega Wiltshire Gazette ning selgitas oma ülikiire töölenaasmise tagamaid, mida vahendab Aftonbladet.

Wiltshire'is asuvat tütarlaste erakooli St Mary's Calne juhatav naine rääkis, et enamik emasid ihkab, et nende tütardel oleks võimalik teha tööalast karjääri ning luua ka pere. «Mina näitasin õpilastele, et mõlemad variandid on võimalikud,» on Helen enda üle uhke.

Proua Wright sõitis sünnitama hommikul kolmveerand kuue paiku ning laps sündis tund aega hiljem. Sellest piisas täiesti, et proua lõunaks tööle tagasi sai minna.

«Mu enesetunne oli hiilgav ning ma mõtlesin: miks ka mitte?» kõneles oma kolmanda lapse sünnitanud naine.

Nüüdseks on pisikese Jessica sünnist paar kuud möödas ning pisiplika on oma päevi veetnud koos emaga direktori kabinetis.

«Naised otsustavad jääda lapsega koju või paluda kellelgi teisel nende lapse eest hoolitseda. Miks ei võiks olemas olla ka kolmas variant - et ema võtab lapse tööle kaasa?» ei näe koolidirektor oma käitumises midagi imelikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles