Eesti saunanaine põhjustas Šotimaal tulistamise?

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaal toimus kolmikmõrv.
Venemaal toimus kolmikmõrv. Foto: AFP / Scanpix

Blondi eesti kaunitari Siiri Luha nõudmised viisid tema armukese võlgadesse ja viimaks kuritööni, kirjutab News of the World.


Siirisse kõrvuni armunud 35-aastane kinnisvaraäris tegutsev Imran Sakur kohtas eesti naist saunas, kus viimane töötas. Põhjamaise neiu võlud tegid Sakuri nii ära, et nelja lapse isa üüris talle edeva korteri Dundees ning hellitas Siirit kui kuninga kassi.



Ajaleht nimetab artiklis Siirit terminiga

hooker

ehk prostituut.


Siiri jällegi ei suutnud oma õnne uskuda, rääkis üks tema tuttavatest. «Ta ütles, et tunneb end nagu Julia Roberts filmis «Pretty Woman». Õige pea harjus ta luksusliku elustiiliga ja soovis enamatki.

Sellele ei pidanud kinnisvaramehe rahakott vastu. Nii läks ta 63-aastase ärimehe Tony Demarco (tuntud ka kui «Italian Tony») jutule, et naise himude rahuldamiseks laenu saada. Õige pea kasvasid aga kohustused Demarco ees üle pea ja Sakur tegi meeleheitliku otsuse: võlausaldaja tuleb kõrvaldada.

Paraku läks plaanitud rünnak Edinburghi Gala Maybury kasiinos luhta. Demarco pääses eluga, aga Sakur võeti kinni ning mõisteti 11 aastaks vangi.

Saatuslikku Siirit see ei heiduta. «Ma jään teda ootama,» tõotas murest murtud naine pärast kohtuistungit. Siiri usub, et Sakur pole tegelikult süüdi. Kohtuistungile järgnenud päevadel ta tööle ei ilmunud. «Ta teatas, et on haige. Meie ei tea, millal ta tööle tuleb,» vastasid järelepärimisele tema kolleegid saunast.

Siiri pilti näeb siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles