5 asja, mida mehe riidekapist pihta panna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckhami kodusest garderoobist leiaks kindlasti midagi põnevat.
David Beckhami kodusest garderoobist leiaks kindlasti midagi põnevat. Foto: Photoshot/SCANPIX

Järgmisel korral, kui sinu peas hakkab vasardama tuttav mõte, et jälle pole midagi selga panna, siis jäta oma riidekapp heaga rahule. Vaata parem oma mehe garderoobi, sealt leiad kindlasti midagi!


Veebileht Stylemania toob ära viis enamasti meeste garderoobi kuuluvat asja, mida iga naine südamerahuga kasutada tohib.

TRIIKSÄRK

Meeste triiksärk - see tähendab eelkõige ranget vormi ja täpseid jooni. Kui aga selle pragmatismi ja funktsionaalsuse sümboli tõmbab juhuslikult selga mõni naine, siis mõjub see ligitõmbavalt ja seksikalt.

Peale selle on meeste särk alati avaram kui naiste oma, tänu millele saab hõlmad vöö peale kelmikalt sõlme siduda.

T-SÄRK

Kuna endiselt on moes suured, pisut väljaveninud moega T-särgid, siis miks mitte laenata endale mõni selline mehe garderoobist. Avarama lõikega särgid näevad naisterahva seljas välja kui kleidid, mis mõjuvad sundimatult ja stiilselt.

Lisaks on T-särk väga universaalne riideese, mida saab kanda erinevatel puhkudel. Näiteks rannas olles saab avara särgi varjus edukalt ka ujumisriideid vahetada. Kodus piisab mugavaks riietuseks laiast T-särgist ja retuusidest ning miks mitte kanda kallima T-särki öösärgi asemel.


LIPS

Kui naine mehe lipsu kannab, siis ühelt poolt on tegu asjaliku ärinaise stiiliga, kuid teisalt mõjub see ka erootiliselt ja võrgutavalt.

Kuigi on saadaval ka eraldi naistele mõeldud lipsud, tasub eelistada meeste eksemplare. Juba teadmine iseenesest, et tegu on meesterahva lipsuga, muudab selle kandja mitu korda erutavamaks.


TRAKSID

Traksid on üks vanemaid teadaolevaid aksessuaare, mida kanti juba kuulsa prantsuse Päikesekuninga ajal.

Ameerikas kanti trakse eelkõige selleks, et püksid maatööd tehes jalast ära ei libiseks, kuid eelmise sajandi alguseks oli traksidest saanud äristiili lahutamatu osa. Tänapäeval trakse küll kantakse, kuid nad pole enam nii populaarsed kui kunagi ammu.


VEST

Meeste vestist saab oskuslike käte ja hea stiilitaju abil suurepärane lisand ka naise riietusele. Vestiga sobib ideaalselt kanda valget särki või triibulisi viigipükse. Samas passib vest kokku ka hoopis mängulisema stiiliga, näiteks kitsaste teksapükste ja avaralõikelise varrukateta särgiga.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles