Palin kritiseeris telesarja «Family Guy»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Palin poja Trigiga 2008. aasta oktoobris.
Sarah Palin poja Trigiga 2008. aasta oktoobris. Foto: Reuters / Scanpix

USA endine asepresidendikandidaat Sarah Palin on mõistnud hukka telekanali Fox populaarse komöödiaseriaali «Family Guy» («Perepea»), mille viimases osas visati nalja tema Downi sündroomiga poja Trigi üle.


Palin ütles oma

Facebooki lehel

, et pühapäeval eetris olnud osa, kus perepoeg Chris Griffin toob koju Downi sündroomiga tüdruksõbra, kes tutvustab end Alaska ekskuberneri tütrena, oli talle nagu jalalöök kõhtu, vahendas BBC.

Poliitiku tütar Bristol lisas Facebookis, et solvang oli liiga valus, et vait jääda. «Kui ühe eriti haletsusväärse multifilmi stsenaristid arvasid, et nad on mu venda ja mu perekonda mõnitades vaimukad, siis kukkusid nad läbi,» ütles ta. «Nad tõestasid vaid seda, et nad on südametud jobukakud.»

Sarah Palin lisas, et tema tütre reaktsioon on märksa vaoshoitum ja graatsilisem kui see, mida ta ise tegelikult välja tahaks öelda.

Joonissarja looja Seth McFarlane vastas ajalehele Los Angeles Times saadetud lühiavalduses, et sari üritab kõiki sihtgruppe võrdselt solvata. «Juba algusest saati on «Family Guy» kasutanud salvavat satiiri oma huumori nurgakivina,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles