Laulusaadet juhivad Ines ja Madis Milling

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Milling ja Eda Ines etti
Madis Milling ja Eda Ines etti Foto: TV3

TV3 kevadhooaja suur

-show

`d «Laulud tähtedega» juhivad Eda Ines Etti ja Madis Milling.


«Mul on hea meel taas osaleda selles suurepärases teleprojektis, kuigi nüüd hoopis teises rollis,» räägib Ines, kes kuulus koos Valdo Randperega laulusaate avahooaja võitjate duetti. Hoogsat muusikasaadet juhib lauljatar koos näitleja Madis Millinguga. «Madisega olen ühes telesarjas varemgi koostööd teinud ja sellest on vaid positiivsed mälestused,» märgib Ines.

Uue väljakutsega on rahul ka Madis Milling: «Saatejuhiameti võtsin loomulikult rõõmuga vastu,» ütleb Madis. Kaassaatejuhi Inese iseloomustamiseks jagub mehel vaid kiidusõnu: «Ta on avatud, paindlik ja reageerib kiirelt - just need omadused, mida otsesaates vaja.»

Mõlemad saatejuhid lubavad teineteise innustamise kõrval ka kõigile võistlejatele toeks olla. «Oma kogemusest soovitan nutikalt lugusid valida - just nii, et need sobiksid eelkõige mitteprofessionaalsele lauljale,» annab Ines nõu.

Lisaks saatele «Laulud tähtedega» näeb nii Inest kui Madist sel kevadel teleekraanil veel; hiljuti uue albumi välja andnud Ines lööb kaasa TV3 uues sarjas «Elu veinimõisas» ning Madis Milling improvisatsioonikomöödias «Vilde tee» ja krimisarjas «Kelgukoerad».

«Laulud tähtedega» on muusikasaade, kus duettide laulmises võistlevad avaliku elu tegelased, paarilisteks parimad Eesti lauljad. Laulu-show esimene hooaeg oli TV3 eetris 2008. aasta sügisel. Sarjas osalesid Ester Tuiksoo ja Mait Maltis, Linnar Priimägi ja Marju Marynel Kuut, Evelyn Mikomägi ja Ithaka Maria, Toomas Tõniste ja Kadi Toom, Valdo Randpere ja Ines, Ingrid Tähismaa ja Pearu Paulus, Elis Aunaste ja Rolf Roosalu, Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel, Ines Karu ja Kristjan Kasearu.

Laulusaate uus hooaeg Inese ja Madise juhtimisel jõuab TV3 ekraanile märtsikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles