Rootsi kroonprintsessi peigmees õpib, kuidas prints olla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonprintsess Victoria ja Daniel Westling.
Kroonprintsess Victoria ja Daniel Westling. Foto: SCANPIX

Rootsi kuningakoja teatel osaleb kroonprintsess Victoria peigmees Daniel Westling eriprogrammis, et parandada oma teadmisi monarhia ajaloo ning sellega seotud tseremooniate ja kultuuritavade kohta.


Äsja alanud kursus kestab esialgu üle 18 kuu ning hõlmab endas politoloogia-, ajaloo ja Rootsi kultuuri õpinguid. 36-aastane Westling peab õppe-eesmärgil külastama ka mitmeid organisatsioone, vahendas eile uudisteportaal

The Local

.

Stockholmis kolme fitness-keskust omav Westling kohtus Victoriaga 2002. aastal, kui ta töötas printsessi personaaltreenerina.

Viimastel nädalatel on tulnud mitmeid teateid suvel abielluvale pruutpaarile tehtavatest kingitustest. Näiteks kingib Värmlandi lään neile 26 000 Rootsi krooni maksvad luksuslikud voodilinad, kusjuures kuningakojalt saadi luba õmmelda linadesse monarhide ametlik monogramm.

Pulm leiab aset juunis Stockholmi katedraalis. Pärast naitumist saab Westlingust prints Daniel ja Västergötlandi hertsog.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles