Ivo Uukkivi ja Taavi Eelmaa teevad Eesti muusikaauhindade galal oma bändi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Uukkivi
Ivo Uukkivi Foto: Kalev Saar

Ülehomse A. Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2010 õhtujuhid on Ivo Uukkivi ja Taavi Eelmaa.


Eesti muusika tippsündmus toob üheks õhtuks kokku meie meelelahutusmaastiku tegijad kõikidest valdkondadest. Tippnäitlejate tandem otsib galakontserdi ajal nii oma loodava bändi stiili muusikas, kui vaatleb, arutleb ja võtab šnitti esinejatelt.



Eesti Muusikaauhindade tseremoonial selgitatakse välja võitjad 15 kategoorias. Rahva Lemmik selgub avaliku telefonihääletuse teel teleülekande vältel, mille teeb TV3.



Erandina möödunud aastatest, kus üritus oli kinnine, on sel aastal müügis piiratud arvul pileteid neile, kes soovivad galat kohapeal vaadata.



Võimsa galakontserdina toimuval showl astuvad üles juhtivad kodumaised artistid, nende hulgas Birgit Õigemeel, Vaiko Eplik, Ithaka Maria, Ott Lepland, Ines, Röövel Ööbik jt. Külalisesinejana astub üles Läti tõusev täht Instrumenti. Samuti astub lavale kohapeal selguv Rahva Lemmik võitja, kus võistlevad HND, Shanon ja Bedwetters.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles