Windpoweri energia täidab Jazzklubi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Vind.
Meelis Vind. Foto: www.myspace.com/meelisvind

Reedel, 26. veebruaril musitseerib Endla Jazzklubis klarnetisti Meelis Vindi ansambel Windpower.


Bändi kuuluvad veel Virgo Sillamaa (kitarr), Raun Juurikas (klahvpillid), Mihkel Mälgand (bass) ja Ahto Abner (trummid).

Jazzklubi eestvedaja Ülle Jantsoni teatel on bändi repertuaaris uus originaallooming ja mõni lugu kitarrist Ants Laigilt, kes on olnud Meelis Vindi õpetaja ja teenäitaja.

Meelis Vind on tegev nii klassikalise muusika kui jazz'ilaval. Igapäevaleiba teenib ta ERSO orkestrandina (klarnet ja bassklarnet). Ta on mänginud nüüdismuusikale spetsialiseerunud NYYD Ensemble'is ja veel mitmes püsikoosseisus.

Windpowerit nimetas Vind energiast pakatavaks elektribändiks, mille originaallooming hakkab tõeliselt elama kontserdilaval. Nende improvisatsioonid tahavad viia kuulaja pikkadele rännakutele läbi kirevate kõlamaastike ja tõsta ta kõrgemale argisusest, kaotamata seejuures harmoonia, rütmi ja meloodia kolmainsust.

Endla Jazzklubi algab Teatrikohvikus kell 21.30 ja on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles