Vaata bändi HND uut videot!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HND
HND Foto: Mart Reinson

Möödunud laupäeval esitles HND klubis Rock Cafe uut singlit «Langenud inglite maal», samas tuli esitlusele ka video samale loole.


Värske video autor on Kristjan-Jaak Nuudi. Video on kokku pandud bändi kontsertülesvõtetest perioodil november 2009-jaanuar 2010 ja 11. märtsil TV3 eetrisse jõudva "Kättemaksukontori" avaosa katketest.

HND debüüt jääb aastasse 2006 esiksingliga «Vaevu hingan. Bändi debüütalbum nägi ilmavalgust 2007. aasta aprillis, raamatu kujul ilmunud 12 peatükiga plaat «PaturaamaT» sai hea vastukaja meedias ja rokisõprade seas. Aasta hiljem ilmunud duubelalbumiga «Aivaravai» tehti ajalugu sellega, et esimese bändina Eestis jagati plaat ära täiesti tasuta.

Bänd on oma tegutsemisaja jooksul andnud märkimisväärse hulga kontserte Eestis, muuhulgas soojendati ka maailmakuulsat ansamblit Def Leppard nende Eesti kontserdil. Eelmise aasta 9. oktoobril ilmus kolmas kauamängiv «Päikesepilkajad». 2009. aasta Raadio2 «Aastahiti» tabelis oli HND esindatud lausa kolme looga, neist kõrgema koha hõivas raadiohitt «Kõverpeegli rahvas» platseerudes kohale number 10.

Mis muud kui videot vaatama ja arvustama!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles