Maire Aunaste saab vanaemaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Karli Saul
Teletäht Maire Aunaste (56) valmistub uueks rolliks, kuid sugugi mitte teleekraani tarvis. Maire samuti mõne aasta eest teles ilma teinud tütar Elis Aunaste (30) on esimesi kuid lapseootel, kirjutab värske Kroonika.

Elis ei saa küll kaugeltki enda ema telekarjääri vastu, kuid on olnud juba mitme telesaate eesotsas - kolme aasta eest juhtis Elis suvehooajal Kanal 2 ekraanil padunaistekat «Tere õhtust!» ja esoteerikahuvilisi rõõmustavat «Sensitiivset Eestit».

Tollal tegi Maire talle ka pakkumise tulla toimetajaks oma autorisaatesse «Meie», kuid Elis keeldus. Kui ta aga hiljem siiski ümber mõtles ja ema saadet toimetama asus, sai ta enda sõnul ka selgema pildi, mida teletöö tähendab.

Aasta eest oli ta üks ETV hommikuprogrammi «Terevisioon» saatejuhte. Elis on edukalt üles astunud ka saates «Laulud tähtedega», kus laulis duetis Rolf Junioriga.

Tartu Ülikooli psühholoogi haridusega Elis on Maire Aunaste
tütar abielust kirjastusäris tegutsenud Tiit Aunastega.

Elis tunnistab, et ta on lapseootel. Maimuke peaks Kroonika andmeil ilmavalgust nägema septembris. Maire Aunaste ei saanud kahjuks tiheda võttepäeva tõttu reedel mahti jagada oma õnne vanaemaks saamise üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles