Teadlane: naisi petavad vaid lollid mehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Truudusetutel meestel on madalam IQ, usub teadlane.
Truudusetutel meestel on madalam IQ, usub teadlane. Foto: Planet Photos / Scanpix

Kui siiani olid naised need, kes truudusetuid mehi põrunuks pidasid, siis nüüd on ka teadlased ära tõestanud, et meestel, kes truudust murravad, on ühtlasi madalam IQ.


Truudusetute meeste fenomeni lähemalt uurinud Londoni evolutsiooniteadlane Satoshi Kanazawa väidab, et mida targem on mees, seda paremini oskab ta ka truudust hoida, vahendab Aftonbladet.

Kanazawa on oma teooria üles ehitanud faktile, et mehed on kogu inimese arenguloo jooksul kergelt polügaamiale kaldunud.

Kuna tänapäeval ei ole polügaamia kuigi soovitatav ja aktsepteeritav tegevus, siis näitab see, et inimesed on oma arengus sammukese edasi astunud ning esimeste seas on arenguga kaasa läinud nutikamad mehed.

Nagu Kanazawa Daily Mailile ütles, usub ta, et mida intelligentsem on mees, seda rohkem hindab ta ka seksuaalset truudust.

Teadlase sõnul ei kehti sama teooria naiste kohta, keda on läbi aegade ootuspäraselt truudeks peetud.

Jaapanlane läheb oma julgetes teooriates veelgi kaugemale, väites, et ka usklikel meestel on madalam IQ kui ateistidel. Testide tulemused näitasid nimelt, et mitteusklikel oli keskmine IQ tase 103, samal ajal kui sügavalt usklikel oli see väärtus 97.

Teadlase arvates pole religioon midagi muud kui üks üleelamisstrateegiatest, mida tänapäeval enam vaja ei lähe ning targemad mehed on seda juba taibanud, jättes vana ja kasutu lihtsalt kõrvale.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles