Cindy Crawford: näen oma vanuse kohta hea välja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cindy Crawford
Cindy Crawford Foto: Digital Focus Intl/EMPICS Entertainment

Ameerika supermodell Cindy Crawford on kakskümmend viis aastat modellina töötanud, kuid ütleb, et tal pole kunagi olnud nii palju tööd kui praegu.


Intervjuus väljaandele Welt Online lükkas Cindy ümber väite, just nagu oleks tema karjääri kõrgpunkt möödas.

«Töötan praegu rohkem kui kunagi varem ning teenin ka rohkem raha kui iial enne,» rääkis veebruaris oma 44. sünnipäeva tähistanud tippmodell.

Küsimusele, kas vanus talle muret ei ole valmistama hakanud, vastas Cindy, et näeb oma vanuse kohta päris hea välja. Ta usub, et kõige olulisem on iseendaga rahul olla.

Kui mitte midagi huvitavat teha ei ole, siis hakatakse liiga palju mõtlema sellele, mida enam ei ole, arvas Cindy ning lisas, et peab peegli ees seismist ja iga kortsu pärast soigumist piinlikuks. Temal selleks aega ei jätku.

Alates 18. eluaastast modellina töötanud Cindy teab, kui oluline on ilus, terve ja hoolitsetud nahk. Samuti pole ta enda sõnul kunagi kuulunud nende naiste hulka, kes võivad süüa, mida tahavad ning on ikka peenikesed.

«Pean väga palju sporti tegema, et fotodel riietes hea välja näha,» kinnitas Cindy. Samas teeb ta seda kirglikult ning sellest on välja kasvanud ka tema kunagised populaarsed treeningvideod.

«Ma ei püüa noorem välja näha, tahan välja näha nii nagu ma olen,» lausus kahe lapse ema. Olulisemaks kui noorust peab ta tervist ja vitaalsust. Selle nimel sööb ta näiteks nii vähe liha kui võimalik ning teeb asju, mis talle hea enesetunde tagavad.

Cindy sõnul tunneb ta end hästi siis, kui ta on õigesti söönud ja kui ta trenni teeb.

Kogenud modell annab naistele ka ühe hea ilunipi: «Mitte miski ei muuda nooremaks kui uus juuksevärv, Näiteks päikeseblond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles