Sel reedel esitleb Psychoterror «Parmakarmat» Tallinnas koos sõpradega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Psychoterror - «Parmakarma» (2010)
Psychoterror - «Parmakarma» (2010) Foto: Psychoterror

Vabariigi aastapäeval värske albumi «Parmakarma» üllitanud punklegend Psychoterror esitleb helikandjat sel reedel, 5. märtsil, Telliskivi loomelinnaku teatrisaalis koos Eesti Muusikaauhindadel uue tulija tiitliga pärjatud Chungin & The Strap-On Faggotsi, vanameistrite Villu Tamme ja Allan Vainola ning teiste sõprade seltsis.

Praeguse põlvkonna punkansamblitest oma postmodernistliku ellusuhtumise tõttu seni enim tähelepanu pälvinud Chungin ja The Strap-On Faggotsi plaanides on reedene kontsert ainuke lähikuudel Tallinnasse planeeritud esinemine.

Kiire sahmaka sirgjoonelist kütet lajatab aga One Dollar Project, hetkel üks aktuaalsemaid nimesid Eesti põrandaaluste bändide seas. Vanade tegijate East Trading Wangi ja Shelton Sani baasil 2007. aastal loodud kooslus tegutseb oma pisikeses stuudios ning väljastab oma toodangut enda pisikese plaadifirma alt. Ollakse vaba kohustustest kellegi suure ja tugevama ees. Bändi muusikat võib iseloomustada kui meloodilis-energilist, kaasakiskuvat, piirideta rock´n´rolli.

Õhtut alustab aga Eesti müütilisim ja väidetavalt vanim punkansambel Irwin Art Project. Kümneid pophitte ja punkhümne loonud kitarrist ja laulja Allan Vainola astub üles oma rokikoosseisu Kelder saatel, mille helikeel peegeldab laululooja kiindumust algupärasesse rock’n’rolli ja punk-funk muusikasse.

Plaadimasinate taga võtavad koha sisse ka Eesti pungiisa Villu Tamme, Chungin ja The Strap-On Faggotsi liikmed Chungin ja Kyberkaru, kultus-DJ St. Ingrido ning Psychoterrori melomaanist bassist Uims.

Plaadiesitluskontsert Telliskivi loomelinnaku neljanda korruse teatrisaalis (Telliskivi 60) hakkab kell 20.00 ja peo pääse maksab 75 kohalikku rahatähte.

Kuula singlilugusid «Ma lähen mööda» ja «Kuniks elul on antud veel olla» Psychoterrori MySpacest www.myspace.com/psychoterrorpunk

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles