Al Pacino ei suuda unustada paljast Madonnat

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Al Pacino
Al Pacino Foto: AFP / Scanpix

Filminäitleja Al Pacinot painab mälestus laulja Madonna riieteta kehast.


Staarnäitleja nimelt väidab, et popistaar esines talle kord alastitantsuga, väidab Aftonbladet.

«Oh, tema keha on uskumatult kaunis,» õhkab Al Pacino siiamaani. Nende kohtumisest on palju vett merre voolanud, sest Pacino ja Madonna töötasid koos filmi «Dick Tracy» kallal. Pacino täitis Big Boy Caprice nimelise gangsteri rolli ja Madonna hiilgas filmi naispeaosas Breathless Mahoneyna. Tollal oli Madonna 30-aastane õitsev naine.

Paciono jutustab meeldejäävast seigast oma eluloos: «Madonna tantsis mulle, endal seljas vaid pikk jakk ja selle all ei midagi. Tantsides läks ta hoogu ja libistas jaki maha. Ja see keha, oh, see keha! See oli uskumatu vaatepilt, tema ihu oli kui elevandiluust voolitud!»

Pacino hellad meenutused võiva põhjustada ebameeldiva üllatuse lauljanna tollasele poisssõbrale Warren Beattyle. Aga Pacinot see ei morjenda.

«Sel kaunil päeval, kui saan lõpuks vanaks ja istun põlvedele laotatud pleediga sügispäikese käes verandal, valgustab minu nägu õnnis naeratus. Küllap mõtlen siis Madonnast,» unistab näitleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles